En sommerlig og fruktig cocktail med lavere alkohol, men med mye smak siden det er whisky som er brukt.
En sommerlig og fruktig cocktail med lavere alkohol, men med mye smak siden det er whisky som er brukt.
I denne drinken er det kombinasjonen av portvin og akevitt som skaper varmen og krydderpreget.
Appelsin og honning er i særklasse så smaksrike at de klarer seg med et forholdsvis smaksnøytralt brennevin som vodka til å løfte fram smakene. Eggehvite bidrar med kremet munnfølelse som gir en opplevelse av fylde.
Denne retten er like perfekt til lunsj som til middag. Har du ikke kalkun, kan du bruke pålegg fra kjøleskapet. Den kan med fordel sprites opp med noe skikkelig spicy som noen dråper sriachasaus eller annen chiliguffe.
Javisst kan du ha salt pålegg på vafler. Det vet alle som bor nord i landet. Og i Østfold hvor vafler erstatter lompe til pølsa.
Skal du lage julekake eller julebrød, som mange kaller det på et minimum av tid, er dette oppskriften for deg. Bakverket er klart på en time.
Gjør skinkebiffen litt mer hot med krydder fra det indiske kjøkken. Legg de på grillen med spyd og lag litt ekstra korianderraita.
Lag et skikkelig lekkert måltid på grillen. Hvis været ikke er godt nok kan du også lage retten i ovnen. Grillet kveite med taco er utrolig godt.
Dette er den enkleste formen for bananbrød, og en flott måte å få spist opp bananer som er i ferd med å bli overmodne.
Deilige grønnsaker som asparges og poteter har her fått følge av spretne jordbær, slangeagurk, vårløk og ikke minst varmrøkt makrell.
Denne retten med norsk spekeskinke med masse deilig tilbehør passer også utmerket på et koldtbord.
Kyllingklubber er mat alle liker, og med denne oppskriften er du sikret suksess. Her er det kombinasjonen av sprøstekt skinn og saus som er viktigst.