- Kjør alle ingrediensene til røren sammen i en blender, til du har en fin og jevn røre. La den svelle i ca. 15 minutter.
- Røren gir ca. 8 pannekaker. Hell røre i en stekepanne med margarin, og stek på forholdsvis sterk varme.
- Snu pannekaken når røren har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden.
- Fyll:
Skjær løk i tynne skiver. Del avokado og ta ut steinen. Ta innmaten ut av skallet med en skje og skjær det i skiver. Del opp hjertesalaten og skjær evt opp i strimler. - Skjær kalkunkjøttet i skiver el strimler. Fordel alt jevn utover pannekakene og rull sammen til wraps.
Tips:
Wrapsene blir enda saftigere om du har 1ss rømme tilsmakt med sitron, salt og pepper på toppen.
Tips:
I stedet for kalkunrester kan du bruke kalkunpålegg.
Du kan også lage spinatwrap på denne måten
Her finner du mange retter med kalkun
Har du lyst på en annen wrap finner du den her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig