- Tre fiskefiletene på fuktede trespyd.
- Gni fisken med rapsolje og dryss den med tacokrydder på alle sider.
- Bland sammen mais, paprika, vårløk, kål, chili og koriander. Rør ut honningen i limejuice og olje, og hell over grønnsakene. Bland godt.
- Grill fiskespydene på en varm grill. Grill noen minutter på den ene siden.
- Sjekk at fisken begynner å flake seg og snu den. Stek et par minutter til. Legg til side for å hvile.
- Pensle tortillalefsene med olje på den ene siden. Legg den på grillen med den oljede siden ned og grill raskt, 20-30 sekunder.
- Fyll tortillalefsen med salaten og legg et fiskespyd i hver. Dra ut grillspydet og pynt med mer koriander og avokado.
Tips: Her kan du bruke annen fast hvit fisk som holder seg sammen ved grilling slik som steinbit eller breiflabb.
Her finner du gode oppskrifter på sjømat på grillen
Og her finner du veldig mange deilige grillretter