Skjær skinkebiff i store terninger à 3x3 cm. Legg terningene i marinaden i minimum 1 time, gjerne over natten.
Smak til med salt og pepper og avkjøl i kjøleskap, ca. 1 time.
Rist krydder i rapsolje i en panne på svak varme i 2 minutter. Rør om av og til. Løft pannen av platen, ha i honning og appelsinsaft, smak til med salt og pepper.
Vend inn gulrot og persillerot slik at de er dekket godt med sausen, pakk grønnsakene i aluminiumsfolie, og bak dem på grillen i ca. 15 minutter.
Tre marinerte skinketerninger på spyd, krydre med salt og pepper. Grill spydene i 8-10 minutter. Snu ofte.
Server grillspyd av skinkebiff med bakte rotgrønnsaker og korianderraita.
All den gode grillmaten finner du her
Se alle de gode grilltipsene her
Flere gode retter med skinkebiff
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig