Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle.
Tilsett yoghurt, syltetøy og honning.
Rør godt og hell massen over i en smurt brødform på 1,5 liter.
Steke brødet midt i oven på 150 °C i ca. 1 time.
La brødet avkjøles i minst 30 minutter før du begynner å skjære i det.
Brødet smaker ekstra godt med ost eller syltetøy på.
Tips:
Skjær brødet i skiver og frys ned det som blir til overs. Når du tar dem opp igjen fra fryseren kan du bruke en brødrister for å tine brødet.
Det er nå du skal bake julebrødene
Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig