Michelin

Lenge leve pinsettmat og snobberiets glansdager
+
Michelin
Klubbkokken serverer: Østers med vinterrabarbra og lodderogn

Lenge leve pinsettmat og snobberiets glansdager

Michelin-stjernene er restaurantenes pallplassering  og kokkene bak er bransjens avantgardister. Hvorfor hylles de ikke for det i stedet for å bli mistenkeliggjort og til dels latterliggjort av dem som har ansvaret for å gi matnasjonen Norge riktige ramme

Les hele saken
To Michelin-stjerner til Trondheim
Michelin
Nye Michelin-stjerner 2019

To Michelin-stjerner til Trondheim

Credo og Heidi Bjerkan og Fagn med Jonas Andre Nåvik ved grytene fikk hver sin Michelin-stjerne i 2019-utgaven av Michelin Nordic. Det har definitivt satt Trondheim på matkartet.

Les hele saken
Denne maten har fått en Michelin-stjerne
Michelin

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene

Les hele saken
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå
Når hvitvinene fra denne produsenten kommer til Norge, forsvinner de som dugg for sola
+
Godbiter i pollisten

Når hvitvinene fra denne produsenten kommer til Norge, forsvinner de som dugg for sola

Det vil si om de legges ut i bestillingsutvalget uten kvotering. Men fortvil ikke, det finnes noen helt unike vellagrete alternativer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne pinot noiren er ikke bare et kupp, men også unik
+
Ukens vin

Denne pinot noiren er ikke bare et kupp, men også unik

At det lages god pinot noir, som også er rimelig, utenfor Burgund, er ingen nyhet. Men det er sjelden at pinotdruer fra Burgund blandes med druer fra Cahors.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Gresskar er mer enn bare pynt
Guide

Gresskar er mer enn bare pynt

Er du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Stor norsk oppmerksomhet i verdens bartopp

To og en halv norsk bar blant verdens 100 beste barer, er en bragd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er nå vi trenger dette: Slik lager du moussaka, gresk salat og tzatziki
Dagens rett

Det er nå vi trenger dette: Slik lager du moussaka, gresk salat og tzatziki

Tankene flyr til solvarme strender, kalde drinker og andre gode ferieminner i det vi serverer en av de store greske klassikerne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Rioja har mer enn bare vin i verdensklasse å by på. Denne stjernerestauranten er ikke uventet blitt veldig populær
+

Rioja har mer enn bare vin i verdensklasse å by på. Denne stjernerestauranten er ikke uventet blitt veldig populær

Restaurant Nublo har på kort tid blitt en attraksjon i Haro, Riojas vinhovedstad, med sin puristiske nakne, men også smakfulle kjøkkenfilosofi samt brede utvalg av lokale viner.

Les hele saken