Bli med å feire kjærligheten for italiensk mat og vin
Den 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Den 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenBli med på en unik vinopplevelse den 17. september. Dette er en sjelden mulighet til å smake og sammenligne viner fra ulike årganger og deler av Toscana.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenDen 14. februar kan du feire din kjærlighet for mat, vin eller følge ditt. Få servert en nydelig meny kombinert med 7 glass vin fra to topprodusenter fra Piemonte.
Les hele sakenGjør deg klar for en eksklusiv vinsmaking som vil fortrylle dine smaksløker. Den 27. november får du muligheten til å utforske de utsøkte vinene fra den anerkjente vinprodusenten, Monsanto.
Les hele sakenSting komponerer ikke bare musikk, han skaper også vinmagi! Bli med på en uforglemmelig vinsmaking den 20. november.
Les hele sakenBli med når de deilige vinene fra Castello di Meleto møter det italienske kjøkkenet på Di sotto, og serverer deg en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.
Les hele sakenSmak nydelig mat og vin i en ekte italiensk atmosfære på Villa Paradiso Munch Brygge.
Les hele sakenEnten du tilbringer påsken hjemme eller i høyden, er den en velkommen gledesspreder på mer enn en måte.
Les hele sakenDe kommer fra en del av Sicilia som ikke er like kjent som Etna, men som byr på virkelig lekre viner med et usedvanlig godt terroir-avtrykk.
Les hele sakenFreisa har mer å by på enn å være nebbiolos lettere og noen gang rustikke vandige slektning.
Les hele sakenDet er definitivt ikke på grunn av mangel på kvalitet at disse vinene er blitt rimeligere.
Les hele sakenI hvert fall ikke til denne prisen.
Les hele sakenFersk dolcetto er som skapt for sesongens meny, og denne er et supert kjøp.
Les hele sakenBarbera fra denne produsenten er den tredje mest solgte, og nå er enda en kommet inn i basishylla.
Les hele sakenDen koster det samme som åtte år yngre baroloer, og byr derfor på mye barologlede for pengene.
Les hele sakenI dag er det den internasjonale ostedagen og det er ingen grunn til at den ikke skal feires med et lite glass vin
Les hele sakenVi snakker om et av Barolo DOCGs absolutte toppnavn, både vinmark og produsent. Derfor får du usedvanlig mye barolo for pengene.
Les hele sakenDet er et funn for alle som ikke er kommet i gang med vinsamling, men som gjerne vil oppleve hvordan denne vinstilen utvikler seg.
Les hele sakenPå øya Pantelleria mellom Sicilia og Afrika lager de komplekse dessertviner som passer perfekt til søte desserter med norske epler.
Les hele sakenDen er dessuten billigere enn på Systembolaget, så da kan du også glemme turen over grensa.
Les hele saken2018 er et komplisert år med stor variasjon innad i Barolo DOCG. Men likevel har årgangen produsert noen virkelig minneverdige viner, særlig fra Monforte.
Les hele sakenDen har vært på polet i mange år – men aldri har den kostet så lite som nå. Uten at kvaliteten er redusert, heller tvert om.
Les hele sakenDen burde koste 50 kroner mer, og i motsetning til andre roseviner er det en som blir bedre med tiden. Hvorfor får du vite her.
Les hele sakenDen er dessuten i en klasse for seg innen dette mangslungne DOC-et på Adriaterhavskysten.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Chianti og Toscana når Chiara Leonini fra det anerkjente vinhuset Fèlsina inntar hovedstaden.
Les hele sakenVi snakker om vin du normalt må ut med inntil 230 kroner flasken for.
Les hele sakenI hvert fall er 2020-årgangen en av tre aller beste utgaver jeg har smakt.
Les hele sakenDet er oppskriften for denne basislistede rødvinen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenDet er ikke store innsatsen som kreves, men du blir rikelig belønnet. Med øl i gryta, må du kanskje ha øl i glasset. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele saken