Matkurs og vinkurs

Winemakers Dinner 11.mai i Oslo

Villa Paradiso inviterer til helaften med italiensk mat og vin
Foto: (Istock)

Villa Paradiso inviterer til helaften med italiensk mat og vin

Smak nydelig mat og vin i en ekte italiensk atmosfære på Villa Paradiso Munch Brygge.
19 April 2023 - 11:42

11. mai inviterer Villa Paradiso Munch Brygge til Winemakers Dinner med en av sine vinprodusenter, San Salvatore. Lukk øynene og drøm deg hele veien til Campania med autentisk italiensk mat og eksklusiv tilgang til viner som ikke kan kjøpes på Vinmonopolet. Unn deg en matopplevelse av de sjeldne. 

San Salvatore er en vinprodusent som holder til i Campania-regionen i Sør-Italia. De kombinerer økologisk og biodynamisk vinproduksjon med lang tradisjon og lidenskap for faget. Vinmaker Giuseppe Pagano bruker vinmarker over hele Campania-regionen for å produsere viner av høy kvalitet. Vinmarkene ligger langt fra hverandre, men likevel har de alle smak av Middelhavet og dets intensitet og aromaer. Vinene fra San Salvatore blir tatt godt imot av kritikere og vinelskere over hele verden på grunn av deres elegante smaker.   

Vinmaker Giuseppe Pagano Foto: San Salvatore

Villa Paradiso har i en årrekke vært en av de beste italienske restauranter i Oslo. Med tradisjon og lidenskap for faget, serverer de autentiske italienske matopplevelser med beliggenhet i kunstens landskap på Munch Brygge. Restauranten er inspirert av den vakre byen Venezia og ligger rett ved vannkanten, slik som pizzeriaene i Venezia. På Villa Paradiso handler den gode matopplevelsen mer enn om bare maten. Der blir gjester behandlet som familie og du kan nyte duften av en ekte vedovnsbakt napolitansk pizza.

Restaurant med en god atmosfære Foto: Villa Paradiso

Vinliste nett (4 × 6 cm) (4 × 7 cm) (4 × 7.5 cm).png [119.53 KB]

Allergi
Vil vi gjøre deg oppmerksom på at dersom du har eventuelle allergier er du nødt til å melde i fra om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde i fra til oss om noen i gruppen skulle ha noen form for allergi. Eventuelle allergier kan sendes på e-post til kurs@aperitif.no senest en uke i forveien.

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret
Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret

Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
Ukens drink

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Påskens beste lammeoppskrifter
Guide
Påskelam oppskrifter

Påskens beste lammeoppskrifter

Her finner du oppskrifter på alt fra tradisjonell lammestek til noen mer uvanlige lammeretter. Selvsagt med drikkeforslag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Server skreien med skikkelige påskearomaer
Dagens rett
Skrei med spinat og appelsinsaus

Server skreien med skikkelige påskearomaer

Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret
Dagens rett

Lammekoteletter er et godt alternativ til stek - i hvert fall med dette tilbehøret

Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
+
Godbiter i pollisten

Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp

Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Dagens rett

Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også

Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet
Ukens drink

Påskedrinken i år lager du av det du har i skapet

Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her