Her får du konsentrasjonen fra god portvin uten sødmen og alkoholen
Det er ikke bare portvin som er strålende i 2019 – også de tørre rødvinene fra superprodusenten Luis Seabra er i toppform.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er ikke bare portvin som er strålende i 2019 – også de tørre rødvinene fra superprodusenten Luis Seabra er i toppform.
Les hele sakenModerate priser til tross, det er ikke spart noe på innholdet.
Les hele sakenEn fyldig ni år gammel Douro-vin til 139,90 er egentlig en gåte.
Les hele sakenDette knallkjøpet av en rødvin finnes dessuten i et 80-talls butikker.
Les hele sakenHvitvin fra Douro i Portugal er hot som bare det, og denne nykommeren på det norske markedet viser til fulle hva området kan by på.
Les hele sakenDet skjer veldig mye i Douro-dalen for tiden som ikke har noe med portvin å gjøre: Friske, komplekse viner med moderat alkohol. Bak denne trenden står produsenter som Niepoort, Quinta Maria Izabel, Mateus Nicolau de Almeida og Luis Seabra. Ved hjelp av ul
Les hele sakenVinen som finnes i både rød og hvit utgave, kommer nemlig fra Douro i Portugal og med en prislapp på drøyt 150 kroner garanterer de veldig god vinvaluta.
Les hele sakenLuis Seabras viner er relativt nye på markedet, men har vært i Norge et par år og demonstrerer solid kvalitet – i både hvitt og rødt. Stjernestatusen hadde han allerede før han startet opp for seg selv i 2012.
Les hele sakenCasa Ferreirinha leverer ikke bare Portugals mest legendariske vin, Barca Velha, de sørger også for at hverdagsvinen blir en stor opplevelse.
Les hele sakenSå kommer de fra en av Douro-dalens dyktigste vinmakerfamilier.
Les hele sakenDenne portugiseren byr på svært mye vin for pengene.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken