Bak noe skikkelig godt til morsdagen
Kake hører med når sjefen skal feires nå på søndag, og her finner du de beste oppskriftene.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kake hører med når sjefen skal feires nå på søndag, og her finner du de beste oppskriftene.
Les hele sakenHvem har sagt at de festkaker må være kompliserte? Her er en rekke enkle oppskrifter fra Kvæfjordkake og Pavlova til kransekake og kringle, som kommer til å gjøre den store festen enda større.
Les hele sakenJordbær, pasjon og vanilje. En slik kake går i en egen mage. Lettlaget er den dessuten.
Les hele sakenDenne britiske klassikeren er perfekt for å tømme fryseren for fjorårets bær. Men den kan selvsagt også lages med årets avling - når den tid kommer.
Les hele sakenHer finner du oppskrifter på kaker som de fleste rekker å lage til lørdag morgen.
Les hele sakenTykk og deilig vaniljekrem med litt overraskende smaker oppå en sjokoladekake med lakris. Og sprø pistasjnøttpraline? Ja, det lager du faktisk selv.
Les hele sakenDet er mye godsaker i denne krokanbløtkaken, men morellene gir den det lille ekstra. Slik at du får lyst på et stykke til.
Les hele sakenDenne oppskriften er mirakuløst lett å gå løs på en travel torsdagsettermiddag.
Les hele sakenMarsipan- eller bløtkake er selvfølgelige innslag på festbordet. De beste oppskriftene som alle kan klare finner du her.
Les hele sakenDet er absolutt overkommelig å lage sin egen marsipankake. Pynten kan du selvsagt overlate til ekspertene.
Les hele sakenDet er fest i vente, langhelg og kanskje ekstra mye selskapelighet. En bløtkake er alltid kronen på verket og denne oppskriften er ekstra god.
Les hele sakenMarsipan, fromasjfyll, krem og en hel bærkurv gjør susen på festbordet. Her er oppskriften.
Les hele sakenGode kaker hører med i festlige lag. Her finner du oppskrifter til alle anledninger.
Les hele sakenDette er britenes svar på vår bløtkake. Sprø bunn møter myk krem og søte bær samt en hemmelig ingredienser oppskriften.
Les hele sakenEn vinterlig festkake med masse god og fet krem smaker himmelsk og rekker til mange.
Les hele sakenDen ser fantastisk ut og er faktisk veldig lett å lykkes med. Her er oppskriften du skal gå for på årets siste dag.
Les hele sakenIkke bare er den lekkert julepyntet, den er saftig og god og ikke minst er den rask å lage.
Les hele sakenSelv om den er dresset opp for bryllup, tåler den å serveres til mindre betydningsfulle anledninger.
Les hele sakenAlle liker bløtkake, og disse små, søte porsjonskakene kommer til å øke etterspørselen betydelig. Her er den superenkle oppskriften.
Les hele sakenDenne uken gjør vi det stort, saftig og veldig godt. Her er oppskriften på en Bløtkake med stor B.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele sakenKamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenDet er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele saken