Oppskrifter koldtbord
Perfekt eggerøre må med
- 1. Slik lager du det perfekte koldtbordet
- 2. Fiskeretter til koldtbordet
- 3. Retter med kylling til koldtbordet
- 4. Roastbiff er selvskreven på koldtbordet
- 5. Pai hører med på koldtbordet
- 6. Spekemat er selvskreven på koldtbordet
- 7. Salathjørnet er alltid populært
- 8. Perfekt eggerøre må med
- 9. Mange foretrekker tapas på koldtbordet
- 10. Gryteretter er et godt varmt alternativ
- 11. Brød hører med på koldtbordet
Perfekt eggerøre
Fremgangsmåte
- Bland egg og eggplommer sammen til en jevn røre med en stavmikser eller for hånd. Tilse at det ikke finnes små flekker av hvitte i røren - for best resultat må eggehvitten og plommen være en homogen masse.
- Smelt smør i en teflonstekepanne over middels-lav varme. Hell eggerøren over i pannen og bruk en varmebestandig slikkepott til å røre forsiktig ned mot bunnen av pannen.
- La eggerøren stivne sakte under konstant omrøring. Det vil ta tid å lage eggerøren på lav varme, men til gjengled blir eggerøren ekstra saftig og fløyesmyk.
- Når eggerøren begynner å tykne og stivne rør eggerøren forsiktig sammen. Mens eggerøren enda er bløt og saftig, krydre med salt, og ta eggerøren av pannen og over i en serveringsbolle (Eggene vil forsette å stivne en stund etter at de er tatt av varmen).
Eggerøre passer godt til alle typer spekemat, laks og er en fast bestanddel på koldtbordet. Halver oppskriften om du skal lage eggerøre til koldtbordet. Spesielt godt sammen med eggerøre er syltet rødløk eller frisk og skarp karse.
Lekre retter med egg finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 299.70 kr Bestillingsutvalget91 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
Eggerøre med vann
Fremgangsmåte
- Visp eggene sammen med vann, gressløk og litt salt.
- Smelt smøret i stekepannen og slå i eggerøren. La den stivne på svak varme mens du rører forsiktig mot bunnen av pannen.
Eggerøre passer godt til alle typer spekemat.
Flere oppskrifter på fristende eggerøre finner du her
Gode pannekakeoppskrfiter finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
- 1. Slik lager du det perfekte koldtbordet
- 2. Fiskeretter til koldtbordet
- 3. Retter med kylling til koldtbordet
- 4. Roastbiff er selvskreven på koldtbordet
- 5. Pai hører med på koldtbordet
- 6. Spekemat er selvskreven på koldtbordet
- 7. Salathjørnet er alltid populært
- 8. Perfekt eggerøre må med
- 9. Mange foretrekker tapas på koldtbordet
- 10. Gryteretter er et godt varmt alternativ
- 11. Brød hører med på koldtbordet