Guide
Rester julemat
Foto: (© Slavica Stajic All Rights Reserved)
Og resten av julepålegget går med til denne
Redaksjonen
31 Desember 2023 - 23:55
- 1. Ikke kast rester av julematen
- 2. Rester av lutefisk er topp til denne bruken
- 3. Rakfisk og røykelaks gjør nytten her
- 4. Lammerull får omsetning på denne måten
- 5. Og resten av julepålegget går med til denne
- 6. Fenalår har fine gjenbruksmuligheter
- 7. Slik kan du spise pinnekjøtt oftere
- 8. Vossakorv trives godt i dette selskapet
- 9. Medisterdeig smaker mer enn kjøttdeig
- 10. Osterester blir til nye fristende retter
Quesedilla med julepålegg og ridderost
Fremgangsmåte
- Oppskriften gir 2 porsjoner som smårett og 1 som hovedrett
- Legg en tortilla i en varm stekepanne. Fordel halvparten av osten utover.
- Legg på okserull og strø over ruccola, før du legger på resten av osten. Legg over den andre tortillaen. Klem litt sammen.
- Snu quesedillaen og stek til brødet har gyllen farge på begge sider og osten er smeltet.
- Skjær quesedillaen opp i trekanter og servér straks sammen med en god blandet salat og søt chilisaus ved siden av.
Tips: Bruk gjerne det du måtte ha av julepålegg som fyll i denne quesedillaen. Den er perfekt til juletapas også.
Lekre retter til juletapas får du her
Slik bruker du opp restene etter julematen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
-
78 POENG
- 1. Ikke kast rester av julematen
- 2. Rester av lutefisk er topp til denne bruken
- 3. Rakfisk og røykelaks gjør nytten her
- 4. Lammerull får omsetning på denne måten
- 5. Og resten av julepålegget går med til denne
- 6. Fenalår har fine gjenbruksmuligheter
- 7. Slik kan du spise pinnekjøtt oftere
- 8. Vossakorv trives godt i dette selskapet
- 9. Medisterdeig smaker mer enn kjøttdeig
- 10. Osterester blir til nye fristende retter
Forsiden akkurat nå