Hellstrøm rydder i Son

Nå er han på farten igjen med nye programmer på TV3. Café Neptun i Son har allerede fått besøk og kjeft.
Redaksjonen
17 August 2009 - 12:26

- Rydd straks! Går jeg til tannlegen, blir jeg pissredd hvis redskap og bomull ligger og flyter. Da løper jeg! Det gjør også kundene hvis ikke dere leverer, sier Hellstrøm som ikke tåler rot og slurv, i følge vestby24.no.

Han henvender seg til Neptun-innehaver Runa Stoltenberg Dahl, Anne Solhaug og Ingunn Gripstad Jacobsen, som i følge nettavisen sier de tåler en støyt.

Kjeft ble det også da en av damene slår ut blåskjellvannet.
- Ikke gjør det, der sitter jo all smaken, vet du ikke det, spør Hellstrøm i kjent stil.

Matprogrammet er en engelsk versjon av Gordon Ramsays program Kitchen Nightmares. Produksjonsleder Gard Mortensen forteller Østlandets blad at 12 spisesteder er med i høstens sendinger. 200 søkte om å få være med.

- Vi velger solide restauranter med ryggrad, og spisesteder med enorme utfordringer, på randen av konkurs. Vi prøver alltid å vinkle positivt. De fleste får oppsving etter at vi har vært innom, sier Mortensen.

Derimot er det ikke et nytt gourmetspisested i Son Eyvind Hellstrøm prøver å få til. Men selv om stedet ikke har kokkefaglærte, gjelder det å bruke ressursene best mulig.

- Benytt råvarer fra fiskemottaket. Ta vare på lokalbefolkningen og båtfolket i Son. Skap en annerledes meny med lokale råvarer og noen få, enkle retter. Og legg for all del kjærlighet og entusiasme i matlagingen, råder Hellstrøm.

De første programmene får du se ved juletider.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Er dette påskens beste kake?
Ukens kake

Er dette påskens beste kake?

I hvert fall har den alt som skal til for å gi kaffekosen riktig påskestemning. Her finner du oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før
+
Godbiter i pollisten

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før

For i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner
+
Ukens vin

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner

Og fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse
+
Tester

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse

Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Er dette påskens beste kake?
Ukens kake

Er dette påskens beste kake?

I hvert fall har den alt som skal til for å gi kaffekosen riktig påskestemning. Her finner du oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før
+
Godbiter i pollisten

Riesling slik du (kanskje) ikke har smakt den før

For i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet
+
Godbiter i pollisten

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet

For den har fast plass og er et virkelig godt kjøp i ny årgang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
+
Ukens vin

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône

Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Nå som appelsinene er i hus, skal du bruke dem til fredagsbiffen
Dagens rett

Nå som appelsinene er i hus, skal du bruke dem til fredagsbiffen

En frisk og lettlaget vri på fredagsbiffen er både en god avslutning på en lang arbeidsuke og en start på påsken. Som alltid med forslag til noe godt i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner
+
Ukens vin

Basisutvalgets beste kjøp er to hvitviner

Og fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her