Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Fremgangsmåte
- Bland ingrediensene til marinaden og ha den i en dobbel plastpose.
- Legg i kyllingfiletene og la dem marinere, helst over natten. Men har du dårlig tid, kommer du langt med en halvtime.
- Tørk kyllingfiletene og stek dem 5-6 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter.
- Server med sukkererter og reddiker og saltkokte poteter.
- Smørdampede grønnsaker:
- Fres løken blank i smøret.
- Tilsett grønnsaker og vin og damp til grønnsakene er gjennomvarme, men fortsatt sprø.
- Smak til med salt og pepper.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 379.90 kr Spesialutvalg88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 299.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 240.00 kr Bestillingsutvalget85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG