Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 21 Desember 2007 - 01:00

    Ovnsbakt ribbe

    Her får du en deilig ribbe med nye, spennende smaker - prøv den du også.
    21. desember 2007
  • 19 Desember 2007 - 11:30

    Jule- og nyttårshelgens store festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    19. desember 2007
  • 17 Desember 2007 - 01:00

    Ribbebab

    Dersom du har rester igjen etter helgens ribbemiddag er dagens middagstips ypperlig julemat. Ribbe kan lages på mange vis.
    17. desember 2007
  • 16 Desember 2007 - 01:00

    Pinnekjøtt med en vri

    Flere og flere trykker pinnekjøttet til sitt bryst nå i juletiden - vi gir deg to deilige oppskrifter her.
    16. desember 2007
  • 15 Desember 2007 - 01:00

    Juleølmarinert laks med appelsin og basilikum

    Juleøl er fantastisk ikke bare ved siden av mat, men også som en ingrediens i selve retten! Dagens rett er signert mesterkokken Trond Moi.
    15. desember 2007
  • 14 Desember 2007 - 01:00

    Bayonneskinke med appelsin

    For mange hører skinke til i juletiden - her får du en litt utradisjonell oppskrift på den klassiske røkte skinken.
    14. desember 2007
  • 11 Desember 2007 - 13:00

    Nitti kommuner vil satse økologisk

    Over 90 kommuner ønsker å bli foregangskommuner for utvikling av produksjon og forbruk av økologiske varer.
    11. desember 2007
  • 10 Desember 2007 - 01:00

    Romanosalat med kremostdressing

    En knasende sprø salat med smakfull kylling og en kremete dressing - snakk om deilig start på uken.
    10. desember 2007
  • 09 Desember 2007 - 01:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    09. desember 2007
  • 08 Desember 2007 - 01:00

    Festmeny med klippfisk

    Vi trår til med en skikkelig festmeny når tre retter med en av våre beste råvarer - klippfisk - skal på bordet.
    08. desember 2007
  • 06 Desember 2007 - 01:00

    Suppe med lettsaltet lammekjøtt

    En enkel og velsmakende suppe varmer godt på kalde dager - prøv bare oppskriften selv!
    06. desember 2007
  • 05 Desember 2007 - 15:00

    Helse og lokal mat slår an

    I Europa er det stor etterspørsel etter helse- og lokalmat. Det gir sjømatnæringen i Norge gode kort på hånden.
    05. desember 2007
  • 05 Desember 2007 - 01:00

    Pølsesandwich i høyden

    Smakfulle, enkle måltider er perfekte nå som julestria begynner for fullt. God middag!
    05. desember 2007
  • 04 Desember 2007 - 01:00

    Janssons fristelse

    I dag gir vi deg en svensk spesialitet som er umåtelig populær - lett å lage er den også.
    04. desember 2007
  • 02 Desember 2007 - 01:00

    Bestemors ertesuppe

    Ikke kast beina etter spekematlaget - lag heller den herligeste ertesuppe på dem!
    02. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 10:54

    Sild

    Den fantastiske silden fortjener å bli hentet frem igjen som en av våre store juletradisjoner, og den beste silden lager du selv.
    01. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 01:02

    Drikke til lutefisk

    Til lutefisk er både juleøl og akevitt selvskrevne kandidater. Vi gir deg her de seneste testresultater for disse drikkevarene.
    01. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 01:02

    Juleøl og annet øl

    Mange foretrekker et skummende følge til julematen, enten det er med eller uten alkohol. Her finner du en rekke gode artikler om øl i alle varianter.
    01. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 01:02

    Les alt om en av åre største delikatesser -  rakefisk

    Det kjennes når rakefisken bæres inn på bordet - lukten er elsket av mange og forhatt av nesten like mange. Les alt om en av våre største delikatesser her.
    01. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 01:02

    Det er mye enklere å tilberede smalahove enn  du tror

    Smalahove har i løpet av de siste ti årene oppnådd kultstatus blant tradisjonsmaten vi mesker oss med i den hektiske førjulssesongen.
    01. desember 2007
  • 01 Desember 2007 - 01:00

    Sprøstekt krydderlaks

    Den røde, lekre laksen får fint følge denne lørdagen. Som du ser er det ikke vanskelig å lage de herligeste middager.
    01. desember 2007
  • 30 November 2007 - 01:00

    Vossakorv langt hjemmefra

    Du er kanskje en av mange som har spist vossakorv allerede - her får du en annerledes måte å servere denne spesialiteten på.
    30. november 2007
  • 28 November 2007 - 01:00

    Linsesuppe med lam og koriander

    En rykende varm og krydret suppe passer utmerket i høstkulden - prøv denne oppskriften.
    28. november 2007
  • 26 November 2007 - 01:00

    Kyllingenchilada

    Vi elsker meksikanskinspirert mat, og det er ikke rart når den er så smakfull og enkel å lage som med denne oppskriften.
    26. november 2007
  • 24 November 2007 - 01:00

    Paella

    Du er kanskje en av de mange som har et lidenskapelig forhold til en sydende varm og smaksrik Paella etter reiser utenlands? Vi gir deg to flotte vinanbefalinger til retten.
    24. november 2007