Oppskrifter - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 03 Mai 2010 - 02:00

    Burger i pølsebrød er velkommen hurtigmat

    Det finnes knapt noe bedre enn hjemmelagde burgere. Her serveres den i pølsebrød.
    03. Mai 2010
  • 01 Mai 2010 - 02:00

    Kveite i det grønne

    Vi feirer arbeidernes festdag med en skikkelig vårlig festrett på en av våre aller beste fisker - kveita.
    01. Mai 2010
  • 30 April 2010 - 13:43

    Kortreist i ordets rette forstand

    Trygve Nesjes stikkord for den økologiske driften av Holli Mølle er kortreist, sporbart, tradisjonstro, lønnsomt og ikke minst morsomt. Og så er mannen en skikkelig gründer. Dessuten står han selv for utkjøring av melet.
    30. april 2010
  • 30 April 2010 - 02:00

    Varm pastasalat med biff

    Salater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde, så hvorfor ikke prøve denne spennende oppskriften?
    30. april 2010
  • 28 April 2010 - 02:00

    Fyldig skinkegryte

    En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
    28. april 2010
  • 25 April 2010 - 02:00

    Slik får du kalkunbiffen saftig

    Med denne oppskriften får du definitivt ikke en kjedelig og tørr kalkun til søndagsmiddagen.
    25. april 2010
  • 24 April 2010 - 02:00

    Laksefilet fra butikken kan med få grep bli et festmåltid

    Med laks på menyen kan tilbehøret enkelt og lettlaget som her, og du kan glede deg til en skikkelig smaksbombe.
    24. april 2010
  • 23 April 2010 - 15:27

    Blinkskudd fra Renaa

    Stjernekokken Sven Erik Renaa har oppfylt enda en drøm. Nyåpningen av to smaksbomber setter sultne siddiser og bevisste forretningsfolks ganer i vann. Renaa: Matbaren og Renaa: Restauranten har truffet blink.
    23. april 2010
  • 23 April 2010 - 02:00

    Biffrisotto med asparges og tomat

    Hva er vel bedre en fredag enn å servere saftig, deilig biffkjøtt med en like spennende risotto til.
    23. april 2010
  • 19 April 2010 - 02:00

    Coleslawburger 

    I dag serverer vi en enkel rett med inspirasjon fra USA, en burger som virkelig smaker.
    19. april 2010
  • 18 April 2010 - 02:00

    Gi kotelettene ekstra pleie i dag

    I dag får svinekotelettene sveitsisk innpakning, og det gjør dem godt, for her får de mye smak fra høstens beste grønnsaker. Denne retten klarer seg dessuten uten kotelettene.
    18. april 2010
  • 16 April 2010 - 02:00

    Enchillada

    Det er lov å kose seg på fredagen, og for mange er meksikansk en del av fredagskosen. Prøv denne oppskriften du også.
    16. april 2010
  • 14 April 2010 - 02:01

    Pølselapskaus

    I dag drar vi en skikkelig gammel klassiker frem fra glemselen igjen, og ingenting er vel som hjemmelaget mat?
    14. april 2010
  • 13 April 2010 - 18:00

    Smushi og moderne dansk

    I bakgården mellom verdensberømthetene Georg Jensen og Royal Copenhagen midt i Strøget i Kongens by, serveres det fra The Royal Cafe smushi mellom to skiver mørkt brød. En hypermoderne tvist på det danske smørrebrød.
    13. april 2010
  • 11 April 2010 - 02:00

    Oksestek med fløtegratinerte poteter

    Hvorfor ikke sette en god gammel klassiker på menyen denne søndagen i det vi serverer en deilig oksestek.
    11. april 2010
  • 10 April 2010 - 02:00

    En suppe som denne varmer godt en hustrig tirsdag

    Her er det kombinasjonen av tomat, chili og fiskekraft som skaper magi. Og best av alt: lettlaget som bare det.
    10. april 2010
  • 08 April 2010 - 02:00

    Linsesuppe med lam og koriander

    Denne deilige krydrete suppen er perfekt når du vil bruke opp det siste av påskelammet, eller bare har lyst på en smakfull rett.
    08. april 2010
  • 06 April 2010 - 02:00

    Kyllinglår med urter

    Påsken er atter en gang over, men du trenger ikke å stoppe å tenke på saftig og velsmakende kylling av den grunn.
    06. april 2010
  • 05 April 2010 - 02:00

    Pasta med røkt skinke

    I dag er det en hurtig, men velsmakende rett som står på menyen. Denne blir raskt familiens favoritt.
    05. april 2010
  • 04 April 2010 - 02:00

    Laksescalope med appelsinkokt fennikel

    De lekreste fiskeretter trenger ikke være vanskelige å lage, prøv bare denne deilige retten selv.
    04. april 2010
  • 03 April 2010 - 02:00

    Honningsmurt skankstek av lam

    En fantastisk rett med nesten alle påskens smaker står på menyen denne påskeaften. Fortsatt riktig god påske.
    03. april 2010
  • 02 April 2010 - 02:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    02. april 2010
  • 01 April 2010 - 02:00

    Ovnsbakt kylling med makaroni

    I ferien er det deilig å kunne ty til noe enkelt når man skal lage middag. Prøv bare denne oppskriften.
    01. april 2010
  • 31 Mars 2010 - 02:00

    Portugisisk biffgryte

    Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage.
    31. mars 2010
  • 30 Mars 2010 - 02:00

    Hjemmelagde seikarbonader med grønnsaker

    Ingenting er vel så godt som hjemmelaget fiskemat, og det er ikke vanskelig å lage heller. Se denne deilige oppskriften.
    30. mars 2010