Apéritifs store påskemeny 2010

Vi gir deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. God påske til dere alle fra oss i Apéritif.
Redaksjonen
26 Mars 2010 - 01:00

I Apéritifs store påskemeny finner du gode tips for både bypåske og late dager i solveggen på fjellet.
 
Nedenfor finner du en rekke flotte artikler om forberedelse til påskehøytiden, tips, tester og for ikke å snakke om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett">Dagens rett for hele påsken.
 
Har du en hyttetur i tankene, kan flere av rettene forberedes hjemme før du reiser. For flytende føde har vi selvsagt tenkt på at du skal gå langt og kanskje lengre enn langt, og da er vinboksen et naturlig følge.
 

Benytt følgende lenker for å gå rett til de enkelte temaer:
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="1-forberedelser"> Påskeforberedelser og -aktiviteter
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="2-gourmetkokk"> Gourmetkokk eller lykkelig amatør - mat for alle!
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="3-drikke"> Påskens deiligste drikke
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="4-bartender"> Drinker, brennevin og after-ski
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett"> Dagens rett for hele påsken
 
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig God Påske!

Påskeforberedelser og -aktiviteter
Påsken er for mange en tid der tradisjoner spiller en viktig rolle.
 
Gode tips, oppskrifter og aktiviteter for store og små er hva vi kan friste med i disse artiklene:

Påskeforberedelser:
 
 
 
 
Ut på tur:
 
 
 
 

Gourmetkokk eller lykkelig amatør - mat for alle!
Lam, egg, appelsiner og sjokolade er kanskje de ingrediensene vi mest forbinder med påske. Her finner du en rekke gode artikler og oppskrifter til glede og inspirasjon.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett">Dagens rett for hele påsken finner du nederst i denne artikkelen.
 

Gode artikler om mat:
 
 
 
 
Det deilige lammekjøttet:
 
 
 
 
Eggende og fristende:

Påskens deiligste drikke
Påsken handler om å kose seg og vi har de beste forslagende til hva du kan ha i glasset.
 
La også de små komme til og lag spennende nye varme drikker sammen:
 

Varme og kalde drikker:
 
 
Skummende god påske:
 
 
 
 
 
 
 
Her finner du påskevinen:
 
 
 
 
 
 
Brennevin til påskekosen:
 
 
 
 
 
 
 

Drinker, brennevin og after-ski
Vi er vel mange som har blitt mektig imponert over bartendernes evne til å trylle frem den ene imponerende drinken etter den andre.
 
 
After-ski kongen, eller dronningen, kan bli deg - inspirasjonen til så vel varme som kalde drinker finner du her:

Gode artikler:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Godt i barskapet:
 

Dagens rett for hele påsken
Her får du servert Apéritifs utvalgte retter for påsken 2010. Enklere for deg å forberede dine innkjøp og samtidig gjøre noen enkle valg for hva du ønsker å servere de enkelte dager og ikke minst gjøre det nødvendige polbesøket på en raskest mulig måte.
 

Dagens rett - onsdag
24. mars 2010
Ikke glem de saftige og smakfulle kyllinglårene når du skal planlegge middag, for de er rimelige og kan brukes til så mangt.

Dagens rett - torsdag
25. mars 2010

Det er snart påske og lammekjøttet har begynt å komme i butikken. Lag en deilig pannerett til middag i dag.

Dagens rett - fredag
26. mars 2010

Unn deg en slikkelig mettende biff smaksatt med deilige urter og marinade denne fredagen.

Dagens rett - lørdag
27. mars 2010

Alle elsker pakker, og i dag er det en skikkelig velsmakende pakke vi serverer.

Dagens rett - palmesøndag
28. mars 2010

Det finnes knapt noen bedre søndagsmiddag enn nettopp en viltstek. Snakk om perfekt avslutning på uken og en deilig begynnelse på påsken.

Dagens rett - mandag
29. mars 2010

Enkle retter kan også være skikkelig smakfulle, og hva er vel bedre en en klassisk lammefrikasse i påsken?

Dagens rett - tirsdag
30. mars 2010

Ingenting er vel så godt som hjemmelaget fiskemat, og det er ikke vanskelig å lage heller. Se denne deilige oppskriften.

Dagens rett - onsdag
31. mars 2010

Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage.

Dagens rett - skjærtorsdag
01. april 2010

I ferien er det deilig å kunne ty til noe enkelt når man skal lage middag. Prøv bare denne oppskriften.

Dagens rett - langfredag
02. april 2010

Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.

Dagens rett - påskeaften
03. april 2010

En fantastisk rett med nesten alle påskens smaker står på menyen denne påskeaften. Fortsatt riktig god påske.

Dagens rett - 1. påskedag
04. april 2010

De lekreste fiskeretter trenger ikke være vanskelige å lage, prøv bare denne deilige retten selv.

Dagens rett - 2. påskedag
05. april 2010

I dag er det en hurtig, men velsmakende rett som står på menyen. Denne blir raskt familiens favoritt.

Relevante seksjoner hos Apéritif
Apéritif - Kokebok - Desserter, is og kaker
Apéritif - Kokebok - Kylling og fjærkre
Apéritif - Kokebok - Kjøtt - Lam og kje
Apéritif - Pollisten
Apéritif - Kokebok
Apéritif - Bartender
Apéritif - Dagens rett
Apéritif - Gratis nyhetsbrev

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her finner du det perfekte drikkefølget til kalkunen
Julemat
Drikke til kalkun

Her finner du det perfekte drikkefølget til kalkunen

Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En slik dessert gjør suksess på nyttårsfesten
Ukens kake

En slik dessert gjør suksess på nyttårsfesten

Den er både lett og lage - i god tid i forveien - og perfekt porsjonert.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her finner du det perfekte drikkefølget til kalkunen
Julemat
Drikke til kalkun

Her finner du det perfekte drikkefølget til kalkunen

Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En slik dessert gjør suksess på nyttårsfesten
Ukens kake

En slik dessert gjør suksess på nyttårsfesten

Den er både lett og lage - i god tid i forveien - og perfekt porsjonert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør en liten vri med vossakorven
Dagens rett

Gjør en liten vri med vossakorven

Denne oppskriften er super når du har kjøpt inn for mye vossakorv, eller har rester.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her