I Apéritifs store påskemeny finner du gode tips for både bypåske og late dager i solveggen på fjellet.
Nedenfor finner du en rekke flotte artikler om forberedelse til påskehøytiden, tips, tester og for ikke å snakke om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett">Dagens rett for hele påsken.
Har du en hyttetur i tankene, kan flere av rettene forberedes hjemme før du reiser. For flytende føde har vi selvsagt tenkt på at du skal gå langt og kanskje lengre enn langt, og da er vinboksen et naturlig følge.
Benytt følgende lenker for å gå rett til de enkelte temaer:
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="1-forberedelser"> Påskeforberedelser og -aktiviteter
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="2-gourmetkokk"> Gourmetkokk eller lykkelig amatør - mat for alle!
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="3-drikke"> Påskens deiligste drikke
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="4-bartender"> Drinker, brennevin og after-ski
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett"> Dagens rett for hele påsken
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig God Påske!
Påskeforberedelser og -aktiviteter Påsken er for mange en tid der tradisjoner spiller en viktig rolle.
Gode tips, oppskrifter og aktiviteter for store og små er hva vi kan friste med i disse artiklene:
| Påskeforberedelser: Ut på tur: |
Gourmetkokk eller lykkelig amatør - mat for alle! Lam, egg, appelsiner og sjokolade er kanskje de ingrediensene vi mest forbinder med påske. Her finner du en rekke gode artikler og oppskrifter til glede og inspirasjon.
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett">Dagens rett for hele påsken finner du nederst i denne artikkelen.
| Gode artikler om mat: Det deilige lammekjøttet: Eggende og fristende: |
Påsken handler om å kose seg og vi har de beste forslagende til hva du kan ha i glasset.
La også de små komme til og lag spennende nye varme drikker sammen:
| Varme og kalde drikker: Skummende god påske: Her finner du påskevinen: Brennevin til påskekosen: |
Drinker, brennevin og after-ski Vi er vel mange som har blitt mektig imponert over bartendernes evne til å trylle frem den ene imponerende drinken etter den andre.
After-ski kongen, eller dronningen, kan bli deg - inspirasjonen til så vel varme som kalde drinker finner du her:
| Gode artikler: Godt i barskapet: |
Dagens rett for hele påsken Her får du servert Apéritifs utvalgte retter for påsken 2010. Enklere for deg å forberede dine innkjøp og samtidig gjøre noen enkle valg for hva du ønsker å servere de enkelte dager og ikke minst gjøre det nødvendige polbesøket på en raskest mulig måte.
Dagens rett - onsdag 24. mars 2010 Ikke glem de saftige og smakfulle kyllinglårene når du skal planlegge middag, for de er rimelige og kan brukes til så mangt. |
| Dagens rett - torsdag 25. mars 2010 | Det er snart påske og lammekjøttet har begynt å komme i butikken. Lag en deilig pannerett til middag i dag. |
| Dagens rett - fredag 26. mars 2010 | Unn deg en slikkelig mettende biff smaksatt med deilige urter og marinade denne fredagen. |
| Dagens rett - lørdag 27. mars 2010 | Alle elsker pakker, og i dag er det en skikkelig velsmakende pakke vi serverer. |
| Dagens rett - palmesøndag 28. mars 2010 | Det finnes knapt noen bedre søndagsmiddag enn nettopp en viltstek. Snakk om perfekt avslutning på uken og en deilig begynnelse på påsken. |
| Dagens rett - mandag 29. mars 2010 | Enkle retter kan også være skikkelig smakfulle, og hva er vel bedre en en klassisk lammefrikasse i påsken? |
| Dagens rett - tirsdag 30. mars 2010 | Ingenting er vel så godt som hjemmelaget fiskemat, og det er ikke vanskelig å lage heller. Se denne deilige oppskriften. |
| Dagens rett - onsdag 31. mars 2010 | Det er ingenting i veien for å servere et deilig biffmåltid midt i uken, og denne oppskriften er dessuten rask å lage. |
| Dagens rett - skjærtorsdag 01. april 2010 | I ferien er det deilig å kunne ty til noe enkelt når man skal lage middag. Prøv bare denne oppskriften. |
|
Dagens rett - langfredag 02. april 2010 | Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften. |
| Dagens rett - påskeaften 03. april 2010 | En fantastisk rett med nesten alle påskens smaker står på menyen denne påskeaften. Fortsatt riktig god påske. |
| Dagens rett - 1. påskedag 04. april 2010 | De lekreste fiskeretter trenger ikke være vanskelige å lage, prøv bare denne deilige retten selv. | |
| Dagens rett - 2. påskedag 05. april 2010 | I dag er det en hurtig, men velsmakende rett som står på menyen. Denne blir raskt familiens favoritt. |
|
|
Relevante seksjoner hos Apéritif