Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 26 September 2008 - 01:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet. Kyllingkjøttdeig inneholder nemlig vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    26. september 2008
  • 24 September 2008 - 01:00

    Fårikål til den store festen

    Vi tjuvstarer på morgendagens festdag, for fårikål blir bare enda bedre av å stå over natten. Her finner du også en rask hverdagsrett og videoforklaring.
    24. september 2008
  • 22 September 2008 - 11:25

    Potetenes grand cru

    Tromspotets nysatsing i Silsand på Senja har gitt potetene et nytt liv med hjelp av hypermoderne teknologi.
    22. september 2008
  • 22 September 2008 - 01:00

    Pannekaker med soppstuing

    Gyldne og sprø pannekaker med spennende fyll er en herlig start på uken.
    22. september 2008
  • 21 September 2008 - 01:00

    Lammecarré i soppbuljong

    Ta søndagen tilbake og server en skikkelig festrett med det beste fra årstiden.
    21. september 2008
  • 20 September 2008 - 01:00

    Vaniljestekt torsk med jordskokkpuré

    Fiskemiddager er langt fra kjedelig, og med smak av vanilje og en deilig jordskokkpuré blir dette et festmåltid.
    20. september 2008
  • 19 September 2008 - 01:00

    Biff med kesampesto

    For mange er biff den beste måten å starte helgen på. Sunt er det også. Her kan du se video av hvordan du lager retten.
    19. september 2008
  • 18 September 2008 - 01:00

    Pannekaker med godt i

    Vi spiser pannekaker med salt fyll alt for sjelden, prøv denne deilige oppskriften til middag.
    18. september 2008
  • 17 September 2008 - 01:00

    Lammesauté med kantareller

    Når bare det beste er godt nok, er mørt lam en selvfølge, ikke minst sammen med skogens gull.
    17. september 2008
  • 16 September 2008 - 01:00

    Fiskefrikassé

    Mange tror at det er vanskelig å lage gode fiskeretter, denne oppskriften er enkel og utrolig velsmakende.
    16. september 2008
  • 15 September 2008 - 01:00

    Sprø steinsopp med skinke og parmesan

    At noe så enkelt kan være så godt. Her får du essensen av norsk høst med en internasjonal finish.
    15. september 2008
  • 13 September 2008 - 01:00

    Fylt steinbit med hvitvinssaus

    Steinbiten er ikke den peneste fisken i klassen, men du så deilig den er.
    13. september 2008
  • 12 September 2008 - 11:30

    Lag en spansk en

    Omelett er ikke så enkelt som det høres ut. Og spansk omelett stiller helt spesielle krav til kokken. Men følger du instruksene nøye, og holder tunga rett i munnen, kan du fryde deg over en rett som fryder tunga og som skylles ned med godt drikke.
    12. september 2008
  • 12 September 2008 - 01:00

    Fylte kyllinglår med sitron- og basilikum-couscous

    Overrask med en smakfull kyllingrett til middag denne fredagen.
    12. september 2008
  • 10 September 2008 - 01:00

    Salat med stekt spekeskinke

    Herlig frisk salat servert med en knasende sprø og velsmakende spekeskinke, er et festmåltid midt i uken.
    10. september 2008
  • 09 September 2008 - 01:00

    Scampiwok med chili

    Wok er en flott måte å lage raske og smakfulle middagsretter på. I dag er det kongereker som havner i panna.
    09. september 2008
  • 08 September 2008 - 17:00

    Feirer poteten

    Onsdag feires Midnattsolpotetens dag i Målselv med Harald Osa som sjefsmaker.
    08. september 2008
  • 08 September 2008 - 09:43

    Eikenøttene gir smaken

    Glem serrano og pata negra. Verdens beste spekeskinke heter jámon ibérico de bellota og ikke noe annet. Den stammer fra Sørvest-Spania og lykkelige svarte griser kun fôret med eikenøtter og gress.
    08. september 2008
  • 06 September 2008 - 01:00

    Piggvar i appelsin- og basilikumsmør

    I helgen er det selvsagt lov å skjemme seg litt bort. Denne lørdagen serverer vi deg en av våre beste matfisker.
    06. september 2008
  • 05 September 2008 - 01:00

    Kjøttkaker med ertestuing

    Det er på høy tid å servere en skikkelig klassiker. I dag blir det mors kjøttkaker med tradisjonelt tilbehør.
    05. september 2008
  • 03 September 2008 - 01:00

    Balsamicostekt kylling med potetsalat

    En delikat og smakfull kyllingrett med internasjonalt preg er hva vi frister med til middag i dag.
    03. september 2008
  • 02 September 2008 - 01:00

    Laks med skogsopp og egg

    Vi kombinerer det beste fra skog og hav i denne deilige oppskriften.
    02. september 2008
  • 01 September 2008 - 01:00

    Sursøt svineszechuan

    Lynrask og full av smak - det er stikkordene for denne dagens fristelse, selvsagt med drikkeanbefaling til.
    01. september 2008
  • 29 August 2008 - 08:01

    Myteomspunnet delikatesse

    Våg en hval heter det i reklamen, og har du ikke våget før i sommer, bør du benytte sjansen nå til et herremåltid med sommerens vilt. Som får følge av sommerens frukter og noe godt i glasset.
    29. august 2008
  • 29 August 2008 - 01:00

    Lammepølse med stekt sopp og sennepsaus

    Gode pølser er som skapt for en rask, smakfull middag på slutten av en lang arbeidsuke.
    29. august 2008