Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 23 November 2005 - 17:55

    Peter Brown omkommet i ulykke

    Peter Brown fra australske Brown Borthers omkom forrige søndag i en tragisk trafikkulykke, da han kolliderte sin motorsykkel i møte med en firehjulstrekker.
    23. november 2005
  • 23 November 2005 - 17:52

    Ulovlig vinreklame på norsk fjernsyn

    Sosial- og helsedirektoratet har slått ned på ulovlig vinreklame fra vinimportøren Ekjord på TV Østfold. De omstridte sidene er nå fjernet fra TV Østfolds nettsider.
    23. november 2005
  • 23 November 2005 - 17:21

    Ekjord på nytt i søkelyset

    Sosial- og helsedirektoratet ber skattemyndighetene se nærmere på opplysninger om salg av alkohol uten kvittering fra Ekjord AS.
    23. november 2005
  • 23 November 2005 - 01:01

    Billig vinpoesi

    Ukens vin er ikke bare billig men også god og sjarmerende både innvendig og utvendig.
    23. november 2005
  • 23 November 2005 - 01:00

    Grønnsakswok

    Som du sikkert har forstått går vi ikke av veien for å anbefale deilige wokretter. Du kan like gjerne benytte en vanlig kjele, for alt som trengs er en hurtig fresing av rettens ingredienser.
    23. november 2005
  • 22 November 2005 - 11:57

    Nådegaver

    Shirazvinen Hill of Grace signert Henschke regnes velfortjent som en av Australias aller største viner.
    22. november 2005
  • 21 November 2005 - 09:15

    Terrorangrep mot La Rioja Alta

    Forrige søndag ble vingården La Rioja Alta utsatt for et terrorangrep fra ETA. Det ble først antatt at det gjaldt en gasseksplosjon, men myndighetene i Rioja bekreftet i går at det dreide seg om et angrep utført av ETA.
    21. november 2005
  • 21 November 2005 - 01:00

    Biffpai

    Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Mens paien steker er det bare å nyte drikkeforslagene.
    21. november 2005
  • 18 November 2005 - 16:49

    Norges beste juleprodukter kåret

    Det var uhyre tett i teten, men etter omdømming ble dommerne til slutt enige: Julas beste pinnekjøtt er eldhusrøkt og lages av Gilde.
    18. november 2005
  • 18 November 2005 - 16:29

    Polets første butikk med vinkjeller

    Denne uken åpnet Vinmonopolet sin første butikk med vinkjeller. Kundene på Briskeby i Oslo vil dermed få, i tillegg til et ordinært vareutvalg på 740 produkter, et eget sortiment på 760 produkter.
    18. november 2005
  • 18 November 2005 - 14:37

    Høsttakkefest på norsk

    Før du kaster deg over julematen, kan det være fornuftig å avslutte høsten på en smaksrik måte.
    18. november 2005
  • 18 November 2005 - 11:50

    Et merkelig navn på en drink eller? HPNOTIQ Lemonade

    Kanskje er det fargen som er hypnotiserende når ukens drink kommer på bordet. Miks en smakfull drink og finn det ut selv!
    18. november 2005
  • 18 November 2005 - 01:00

    Ortolanstek

    Saftig lammebiff er en velkommen gjest på middagsbordet. Like velkomen er selvsagt også den spanske rødvinen fra Rioja. Et radarpar vil mange si.
    18. november 2005
  • 17 November 2005 - 16:14

    Stor test av valpolicella og ripasso

    Valpolicella både med og uten ripasso bør være selvfølgelig elementer i vinkjelleren. Stor drikkevennlighet, god fleksibilitet i matveien og god valuta for pengene er sterke argumenter. Av denne testens 61 viner er det nemlig få som faller utenfor denne b
    17. november 2005
  • 17 November 2005 - 16:11

    Stor test av valpolicella

    Valpolicella både med og uten ripasso bør være selvfølgelig elementer i vinkjelleren. Stor drikkevennlighet, god fleksibilitet i matveien og god valuta for pengene er sterke argumenter. Her er del 1 av denne testens 61 viner, hvor vi presenterer vinene ut
    17. november 2005
  • 17 November 2005 - 16:10

    Stor test av ripasso

    Valpolicella både med og uten ripasso bør være selvfølgelig elementer i vinkjelleren. Stor drikkevennlighet, god fleksibilitet i matveien og god valuta for pengene er sterke argumenter. Her er del 2 av denne testens 61 viner, hvor vi presenterer vinene me
    17. november 2005
  • 17 November 2005 - 01:00

    Kylling Cassiatore

    Kyllinggryte  er en svært enkel rett å tilberede, så innsatsen er kortvarig. Sett deg ned med avisa og gjerne et glass av dagens vinforslag mens du venter på at middagen skal bli ferdig.
    17. november 2005
  • 16 November 2005 - 14:40

    Super ferskvin

    Il est arrivé! I år er torsdag 17. november dagen for å smake på årets ferske vin som er mer drikkeklar enn tidligere år.
    16. november 2005
  • 16 November 2005 - 09:34

    Komponerer meny til chilensk vin

    Kokker fra Stavanger, Oslo, Holter og Åndalsnes skal konkurrere om å bli Norges beste vinkokk.
    16. november 2005
  • 16 November 2005 - 01:01

    Vin for bekmørke kvelder

    En god og fyldig rødvin med tilsvarende matfølge er det mest effektive middelet mot lett fremskreden høstdepresjon.
    16. november 2005
  • 16 November 2005 - 01:00

    Røkt lammelår med appelsinsalat

    Deilig kjøtt til en midtukes sene middagsstund er selvsagt ikke å forakte. Her får du som alltid også med et matchende drikkeforslag.
    16. november 2005
  • 15 November 2005 - 16:51

    Det lysner i øst for kaffe

    Øst-Afrikas kaffehistorie er akkurat like lang som kaffens egen, men all turbulensen som rir området som en mare, har inntil nå hindret det i å bli en virkelig sentral aktør innen spesialkaffe.
    15. november 2005
  • 15 November 2005 - 14:53

    Svensk single malt

    Nordens eneste whiskyprodusent, Mackmyra, er langt mer enn et forsøk på å ta markedsandeler fra skottene.
    15. november 2005
  • 15 November 2005 - 01:00

    Torsk med tapenade og pasta

    Et torskemåltid er ikke å forakte. Hvit fisk og pasta er faktisk en svært vellykket kombinasjon. Og når måltidet kombineres med pasta er rødvin et naturlig følge til retten. Vi går for Italia og Piemonte, der du finner en leskende fruktig dolcetto.
    15. november 2005
  • 14 November 2005 - 22:30

    Fukt gir frukt

    Siden 1755 modnes Gautiers cognacer i kjellere som ligger over en elv. Noe som innvirker både på duft, smak og karakter.
    14. november 2005