Castello di Brolio stråler i ny vellykket årgang, men den er ikke noe for de som liker en tradisjonell chiantistil. De vil foretrekke Monsanto Chianti Classico 2007.
Både den etablerte og den potensielle Bordeaux-fansen bør kjenne sin besøkelsestid når polets spesialbutikker legger ut sine månedlige godbiter for salg.
Som en av pionerene i det moderne Napa, tilhører Clos du Val fortsatt eliten, men skiller seg ut gjennom en klassisk fransk tilnærming for cabernet sauvignon. Som kan sammenfattes i ett begrep, nemlig terroirstyrt.
Det er umulig å ikke bli fascinert av Etnas dramatiske og karrige landskap og ikke minst de resulterende vinene som er noe av det mest mineralske som finnes. Møt tre produsenter som alle gjør det på sin måte.
En skotsk rype sitter på en stein og ser utover landskapet. Høsten er kommet og fjellet er farget i rødt, gult og oransje. Det er her den trives best, den røde rypa, og det var i disse traktene ideen ble født til den whiskyen som må regnes som skottenes n