Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 21 Mars 2007 - 09:00

    Franske vintopper går for skrukork

    Flere franske topp-produsenter går nå inn for skrukork, men de trenger drahjelp fra supermarkedkjeder.
    21. mars 2007
  • 21 Mars 2007 - 01:01

    God frukt til lavpris

    Ingen kan ta fra den nye verden at de kan lage gode fruktige viner til en svært fornuftig pris. Og det er alltid velkomment.
    21. mars 2007
  • 21 Mars 2007 - 01:00

    Gryte a la Knut

    Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak, det finnes knapt noe bedre nå midt i uken.
    21. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 17:50

    Årets kokk - Kjartan Skjelde

    Kjartan Skjelde driver en av Stavangers mest anerkjente restauranter. Dessuten har han masse erfaring fra utlandet.
    20. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 16:18

    Her er juryen til Årets kokk

    Halv ett førstkommende torsdag skal seks norske kokker kjempe om å bli Årets kokk. Her presenterer vi juryen, som er ledet av Bent Stiansen.
    20. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 15:06

    Volnay-adelen

    To av Volnays fremste produsenter har felles utgangspunkt, men har valgt vidt forskjellig veier til målet.
    20. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 12:00

    Årets kokk - Gunnar Hvarnes

    Gunnar er kaptein på det norske kokkelandslaget. Til daglig finner du ham på Gastronomisk Institutt i Stavanger.
    20. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 09:00

    Problemer i Sør-Afrika

    Flere sørafrikanske drue- og vinprodusenter har lagt ut eiendommene sine for salg på grunn av for stor produksjon både av vin og druer.
    20. mars 2007
  • 20 Mars 2007 - 01:00

    Uer fylt med kremost

    Hvit, fast i fisken og med en fabelaktig smak. Med denne herlige oppskriften kan du selv finne ut hvorfor uer er svært manges favorittfisk.
    20. mars 2007
  • 19 Mars 2007 - 18:08

    Spanjoler drikker mindre vin

    Spanias vinkonsum falt med nesten sju prosent per innbygger i fjor.
    19. mars 2007
  • 19 Mars 2007 - 15:30

    Årets kokk - Geir Skeie

    Geir Skeie har jobbet over store deler av landet og ute i Europa. Han er den andre kandidaten i Årets kokk 2007.
    19. mars 2007
  • 19 Mars 2007 - 13:00

    Årets kokk - Erling Stenersen Sundal

    Erling Stenersen Sundal er den første kandidaten vi presenterer i forbindelse med Årets kokk 2007.
    19. mars 2007
  • 19 Mars 2007 - 01:01

    Spennende uke for norske kokker

    Denne uken skal Norge velge sin deltaker til Bocuse d'Or Europe. Det skjer under konkurransen Årets Kokk 2007 i Stavanger torsdag. Vi presenterer kandidatene.
    19. mars 2007
  • 18 Mars 2007 - 01:00

    Skreisuppe og frityrstekte torsketunger

    To deilige torskeretter kommer på bordet denne søndagen. Vi starter med en varm suppe og avslutter med selve delikatessen - torsketunger.
    18. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 18:33

    Tysk eksportøkning

    Tysk vineksport økte med ti prosent i volum i 2006.
    16. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 18:00

    Vekst og overskudd for Hansa

    Hansa Borgs regnskapstall for 2006 forteller om en solid vekst i både inntjening og volum.
    16. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 15:52

    Test av gin

    16. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 15:51

    Gin - 40 % og mer

    16. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 15:50

    Gin - 37,5-38 %

    16. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 15:29

    Restaurant Eik årets spisested 2006

    Ole Johnny Eikefjord er fornøyd. Restaurant Eik i Oslo er nemlig stemt frem som beste restaurant i 2006.
    16. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 12:00

    Slik lager du Bonnie Fizz

    Søt, syndig, og med en umiskjennelig smak av agurk og rose - denne ukens drink er virkelig noe for seg selv!
    16. mars 2007
  • 16 Mars 2007 - 01:00

    Svinesnitzel med Jarlsberg

    Gjør deg klar for en skikkelig smakfull avslutning på uken i det vi serverer en klassisk østerriksk rett.
    16. mars 2007
  • 15 Mars 2007 - 19:55

    USA økte eksporten

    Vineksporten fra USA økte med 30 prosent i fjor. California stod bak 95 prosent av eksporten.
    15. mars 2007
  • 15 Mars 2007 - 15:33

    36 prosent rabatt

    Mars-vinen i tax free-butikken er ikke bare et særdeles godt kjøp, men også en drøm til påskens lammeretter.
    15. mars 2007
  • 15 Mars 2007 - 11:39

    Velsmakende agurknytt

    Hendrick's har klart å skape et image som verdens beste i et av de meste tradisjonsbundne spritsegmentene - nemlig gin. Takket være agurk og roser.
    15. mars 2007