Matkurs og vinkurs - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 12 Juni 2003 - 14:34

    10. august i Oslo - NM i østersåpning 2003

    FIXME: not implemented embed type for object type : <embed> I dag går NM i østersåpning av stabelen klokken 16:00 på Rådhusplassen i Oslo. Du som leser Apéritif på nettet kan inntil det siste melde deg på som gratis tilskuer. Vi kan love deg en
    12. juni 2003
  • 26 Mai 2003 - 17:32

    26. juli - 2. august i Portugal: Bar- og baristakurs

    I samarbeid med Leirskole for voksne arrangeres det i sommer bar- og baristakurs i Portugal med Jesper Lind. En fin anledning til å treffe likesinnede samt nyte vellaget kaffe fra en av Norges for tiden mest innovative barpersonligheter.
    26. Mai 2003
  • 20 Mai 2003 - 15:05

    Oslo 11. juni - Smak Chablis i all sin prakt

    Sommer, sol, varme. Hva er vel mer naturlig enn å innta noen glass med deilig Chablis på denne tiden av året? Bli med og smak minst 10 flotte viner fra Brocard , en av Chablis' beste produsenter. Servert av vinmakeren selv sammen med en utdypende beretn
    20. Mai 2003
  • 16 Mai 2003 - 12:25

    2. juni i Trondheim - Planeta Wine Makers Dinner

    Nå har du som bor i Trondheim eller omegn en unik sjanse til å være med på Wine Makers Dinner med italienske Planeta, noe av det beste du kan få fra Italia. Fem toppviner fra Planeta er det vi byr deg på sammen med en deilig meny servert av Bølgen & Moi.
    16. Mai 2003
  • 14 April 2003 - 14:30

    Onsdag 14. mai i Oslo - Smak 14 av Plaimonts deilige viner

    I området Gascogne, ikke langt unna Bordeaux, finner vi vinområdet Côtes de Saint Mont der kvalitetsprodusenten Plaimont holder hus. Her lages en rekke gode viner, ikke bare fra Côtes de Gascogne, men også fra området Madiran. Bli med og smak en lang
    14. april 2003
  • 06 April 2003 - 15:12

    Lær å matche mat & vin med Beringer 8. mai

    Hva er det som egentlig bestemmer hvilken vin du skal velge til maten? Uansett om du tror du har full kontroll på dette feltet eller ei vil du bli ganske forbløffet over hva du ikke bare blir fortalt men også selv får erfare på dette kurset. Her står trad
    06. april 2003
  • 30 Mars 2003 - 22:00

    Vinkurs 24. april i Oslo - Smak 14 herlige italienske viner

    Dette blir en opplevelse utenom det vanlige. Du skal smake hele 14 flotte italienske viner fra noen av Italias mest innovative og kjente produsenter av kvalitetsvin. Samtidig skal du få en spennende beretning om Italias lange vinhistorie fra en som kan de
    30. mars 2003
  • 25 Mars 2003 - 14:19

    Vinkurs i Oslo 3. juni 2003 - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker og svært aktuell med boken Bølgens vin, en bok som tar for seg det helt grunnleggende innen vin. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis
    25. mars 2003
  • 14 Mars 2003 - 10:04

    27. mars i Stavanger - Møt en ekte Master of Wine

    Nå er det Stavanger som får storfint vinbesøk. Frank Smulders som bærer nettopp den i vinverdenen aller gjeveste tittel, Master of Wine, kommer til Norge i slutten av mars og holder en unik smaking for vestlendingene. Dette blir en spennende oppvisning i
    14. mars 2003
  • 09 Mars 2003 - 01:01

    24. mars i Oslo - Bli med på italiensk Winemaker's Dinner med Livon

    Nå kommer Marco Calligaris fra den anerkjente vinprodusenten Livon på besøk til den nye restauranten Havsmak som har fått meget hyggelig omtale i avisene. Bli med på Winemaker's Dinner der du treffer både ham og ikke minst kan kose deg med mange utrolig f
    09. mars 2003
  • 04 Mars 2003 - 09:54

    Møt Faustino 7. april i Oslo - Smak Rioja på sitt aller beste gjennom 11 viner

    Nå skal du få smake noe av det aller beste Rioja har å by på. Ikke mindre enn 11 viner fra Bodegas Faustino er hva du får servert når Juan-Carlos Sanz kommer til Oslo og Apéritif for å vise husets stoltheter. Nordmenn elsker vinene fra Rioja så her blir d
    04. mars 2003
  • 30 Januar 2003 - 09:38

    Braastad 11. mars i Oslo - Gedigen smaking av ekte norsk cognac

    Midt i Cognac-områdets Petite Champagne, nærmere bestemt Jarnac, sitter den norske familien Braastad bak spakene i Cognac Tiffon. I Norge har deres cognac vært i salg i over 80 år. Bli med på vårens store cognacsmaking, møt Antoine Braastad, og opple
    30. januar 2003
  • 27 Januar 2003 - 09:11

    Vinkurs i Oslo 18. mars 2003 - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker. Svært aktuell med boken Bølgens vin, en bok som tar for seg det helt grunnleggende innen vin. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praks
    27. januar 2003
  • 24 Januar 2003 - 01:01

    11. februar i Oslo - Fantastisk champagnesmaking med Laurent-Perrier

    Bli med oss på champagnesmaking og gled deg over syv forskjellige cuvéer til en butikkpris på over 3100 kroner . Laurent-Perrier er i dag det fjerde største Champagnehuset og nevnes ofte som et luksusmerke. Gå ikke glipp av årets garantert største champ
    24. januar 2003
  • 14 Januar 2003 - 12:06

    10. februar 2003 i Oslo - Smak spennende spanske viner med Julián Chivite

    Spansk vin av høy kvalitet står i fokus når vi nå skal få smake viner fra Navarras desidert eldste vinprodusent. Hele 10 viner , både hvite og røde, serveres deg og du har garantert en minneverdig smaking i vente.
    14. januar 2003
  • 13 Januar 2003 - 09:53

    3. februar 2003 i Oslo - Italiensk smaking med viner fra Casa Girelli

    Casa Girelli er i dag et av Italias største privateide vinhus. Du skal få smake ikke mindre enn ni viner fra denne produsenten som har vinmarker flere steder i Italia. Canaletto, Casa Girelli og Villa Cafaggio er kjente navn for den som liker italiensk
    13. januar 2003
  • 09 Januar 2003 - 01:02

    21. januar 2003 - Smak supre viner fra Bordeaux

    Vi gjentar suksessen fra i høst. Vi serverer åtte viner som garantert vil fortelle deg hvorfor Bordeaux i generasjoner har fengslet vinelskere hele verden over. Denne gangen er det et utvalg spennende viner fra produsent og négociant Dourthe Frères som sk
    09. januar 2003
  • 15 November 2002 - 01:02

    Vinkurs i Oslo 10. desember - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    Toralf Bølgen er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker. Nå aktuell med boken Bølgens vin, en bok som tar for seg det helt grunnleggende innen vin. Denne kvelden lærer han deg og viser deg i praksis
    15. november 2002
  • 28 Oktober 2002 - 01:02

    Bli med og smak himmelsk champagne

    Ruinart er verdenskjent for sine karakterrike champagner. Andre produsenter i området misunner naturlig nok Ruinart for deres jordsmonn der druene dyrkes. Makan til viner, fulle av sjø, salt og fossile mineraler finnes knapt. Kun i Chablis kan du finne li
    28. oktober 2002
  • 27 Oktober 2002 - 01:01

    11. november i Oslo - Bli med på unik smaking av supre viner fra Bordeaux

    Vi tør påstå at du sjelden får anledning til å smake så mange flotte viner fra Bordeaux som det du serveres denne kvelden. Dette er viner som garantert vil fortelle deg hvorfor Bordeaux i generasjoner har fengslet vinelskere hele verden over. Gå ikke glip
    27. oktober 2002
  • 15 Oktober 2002 - 01:02

    Vinsmaking 5. november i Oslo - Jadot viser deg Burgund på sitt beste

    Burgund er sammen med Bordeaux nordmenns desidert største favorittområder innen vin. Nå får du en sjelden mulighet til å smake topp viner fra Burgund, og det til en svært rimelig penge. Kost på deg litt godsaker i høstmørket!
    15. oktober 2002
  • 12 Oktober 2002 - 01:01

    Mandag 4. november 2002 - Bli med på Apéritifs store akevittsmaking

    Når julebordsesongen setter inn stiger nordmenns interesse for akevitt betraktelig. Smak en rekke norske akevitter sammen med oss og lær hva de passer til. Hør et unikt og svært underholdende foredrag av landets eneste lovlige destillatør; Halvor Heuch fr
    12. oktober 2002
  • 09 Oktober 2002 - 01:02

    23. oktober i Oslo - Portvin og mat i kombinasjon

    Du som er glad i portvin og som savner smakserfaring der portvin blir servert til mat har virkelig noe å glede deg til nå. I slutten av oktober kommer nemlig eksportsjef Luis Carneiro fra portvinshuset Fonseca på besøk. Vi serverer fire-retters meny og fe
    09. oktober 2002
  • 26 September 2002 - 01:02

    Vinsmaking i Oslo 15. oktober - Messias på flaske

    Portugisisk vin er vel bortimot noe av det mest prisgunstige vi som vinkjøpere kan komme over. Velproduserte viner som med sin innsmigrende kraft, sødme og fylde virkelig appellerer til oss nordboere. Nå skal du få oppleve hele 11 viner fra Vinhos Messias
    26. september 2002
  • 06 September 2002 - 01:02

    23. september i Oslo - Lær om sushi, spis sushi og drikk herlig champagne

    Det er på Intermezzo Sushi & Noodles du skal lære kunsten å parere den rene og delikate smaken av hver enkel sushibit med det mest optimale drikkefølge. Kjøkkensjef Benny Li, en av landets beste sushikokker, lager et utvalg sushi mens Ming Tak Sung, inneh
    06. september 2002