Det er ingefær og hvitløk som gir disse kjøttbollene det lille ekstra. Derfor passer de best å serveres med noe annet en brunsaus. Peanøttsaus er veldig godt til.
Dagens rett
Kjøttboller med ingefær og hvitløk
.jpg)
Digg middag: Kjøttboller med det lille ekstra
Dagens middagsforslag er signert tvkokk-legenden Ingrid Espelid Hovig. Den er derfor velprøvd og velegnet for også familiens yngste å gå løs på.
16 August 2023 - 23:00
Kjøttboller med ingefær og hvitløk
.jpg)
Fremgangsmåte
- Finhakk persille, hvitløk og ingefær.
- Rør kjøttdeigen seig med saltet. Bland i eggene. Tilsett hakket persille, hvitløk og ingefær.
- Trill kjøttboller på størrelse med valnøtter.
- Varm oljen i en stekepanne og stek kjøttbollene til de er gyllenbrune.
Server kjøttbollene for eksempel med ris og peanøttsaus
Her finner du mange oppskrifter med kjøttboller
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå