Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 19 November 2009 - 01:00

    Mandag + dårlig tid = denne retten

    Denne middagsretten er klar på 15 minutter, og så er den en super måte å bruke opp ris fra helgen.
    19. november 2009
  • 17 November 2009 - 13:00

    Tar betalt hvis gjesten ikke kommer

    Det koster å la bordet stå tomt på Theatercaféen.
    17. november 2009
  • 16 November 2009 - 01:00

    Mexikansk safrankalkun

    Deilige gryteretter trenger ikke ta lang tid å lage, og i dag har vi funnet frem en fantastisk meksikansk fristelse.
    16. november 2009
  • 14 November 2009 - 01:00

    Lutefisk

    Det er tid for en av våre mest skattede mattradisjoner i det vi serverer lutefisk denne helgen.
    14. november 2009
  • 13 November 2009 - 01:00

    Slik får kotelettene ekstra god smak av norsk høst

    Maken til saftige og velsmakende koteletter skal du jaggu lete lenge etter. Prøv bare oppskriften selv.
    13. november 2009
  • 10 November 2009 - 14:22

    Vil ikke bli kokk

    Hele 30 prosent færre søkere til restaurant- og matfag de siste årene skaper store problemer.
    10. november 2009
  • 10 November 2009 - 14:02

    Arcimboldo er konkurs

    Restauranten Arcimboldo, som holder til i Kunstnernes Hus i Oslo, er konkurs.
    10. november 2009
  • 08 November 2009 - 01:00

    Spansk grytestek på farsdag (video)

    Hvorfor ikke overraske far med en smakfull grytestek i dag? Her kan du også se video av hvordan du gjør det.
    08. november 2009
  • 07 November 2009 - 01:00

    Rakefisk og torsk a la bacalao

    Denne helgen serverer vi deg like godt en treretters meny med rakefisk på en ny måte og en deilig kritthvit torsk.
    07. november 2009
  • 06 November 2009 - 20:00

    Hellstrøms favoritt-restauranter

    Det hender han spiser andre steder enn på Bagatelle. Dette er favorittene.
    06. november 2009
  • 06 November 2009 - 15:55

    Synd på Salma

    Drahjelp fra Eivind Hellstrøm hjalp ikke for Salma-laksen, et produkt restaurantbransjen har lagt sin elsk på.
    06. november 2009
  • 06 November 2009 - 01:00

    Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

    Lag et skikkelig festmåltid til hele familien denne fredagen med saftige kyllinglår med deilig tilbehør.
    06. november 2009
  • 04 November 2009 - 11:39

    Smilefjes velkomment

    En brukerundersøkelse i regi av Mattilsynet viser at 96 prosent ønsker en smilefjesordning.
    04. november 2009
  • 03 November 2009 - 01:00

    Klassisk rakefisk

    I dag varter vi opp med en riktig tradisjonsrik rett i det vi serverer rakefisk med klassisk tilbehør.
    03. november 2009
  • 31 Oktober 2009 - 01:00

    Skremmende kyllingspøkelser

    Det blir skummelt gode spøkelser til middag og en herlig pai av innmaten til gresskarlykten til dessert - god Halloween!
    31. oktober 2009
  • 30 Oktober 2009 - 01:00

    Biff med aromasmør

    En saftig biff med herlig smaksatt smør og en frisk potetsalat avslutter denne uken.
    30. oktober 2009
  • 28 Oktober 2009 - 01:00

    Kjøttkaker med ertestuing

    Det er på høy tid å servere en skikkelig klassiker. I dag blir det mors kjøttkaker med tradisjonelt tilbehør, og her kan du også se en video hvordan du gjør det.
    28. oktober 2009
  • 27 Oktober 2009 - 01:00

    Laks surprise

    Server en herlig saftig laks med en myk og delikat kjerne til middag i dag.
    27. oktober 2009
  • 25 Oktober 2009 - 01:00

    Lam på burgundervis

    Har du ikke prøvd denne klassiske oppskriften før er det jammen på tide, for dette er en fabelaktig søndagsmiddag.
    25. oktober 2009
  • 22 Oktober 2009 - 13:36

    Smått og godt til øl

    Mesterkokk og restaurantkonge Trond Moi fra Bølgen & Moi-kjeden, har utviklet noen lettlagete og svært velsmakende retter. Selvsagt med tilhørende drikkeforslag. Og det må jo bli øl, men glem pilsneren denne gangen!
    22. oktober 2009
  • 22 Oktober 2009 - 01:00

    Lynrask betasuppe

    Lettlagde, smakfulle retter er herlig på kalde mørke høstkvelder, og denne suppen gir deg varmen i kroppen.
    22. oktober 2009
  • 21 Oktober 2009 - 12:25

    Fisk til folket

    På Møvik kai på Sotra, en halvtimes kjøring vestover fra Bergen sentrum, finner vi Kokken Arthur, med Fjetland til etternavn. Her har han ambisjoner om å bidra aktivt til å forbedre mattilbudet utenfor storbyene - og til og med konkurrere med dem.
    21. oktober 2009
  • 17 Oktober 2009 - 01:00

    Fiskefilet med eplesider

    Vi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten, fersk fisk og epler, på eplets store festdag. 
    17. oktober 2009
  • 16 Oktober 2009 - 01:00

    Denne retten er komponert av en mesterkokk

    Det er helg, og etter en lang arbeidsuke har du fortjent denne lekre viltmiddagen signert mesterkokken Odd Ivar Solvold.
    16. oktober 2009
  • 15 Oktober 2009 - 01:00

    Ovnsbakte kyllingfileter med sennep og tomat

    Sunne måltider trenger ikke på noen måte å ikke smake godt, bare prøv denne lekre retten.
    15. oktober 2009