Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 September 2007 - 16:00

    Nytt driverpar ved Villa Bergland hotell

    Ekteparet Elin og Gunnar Aspheim er nye drivere og kokker ved Villa Bergland hotell i Kragerø.
    11. september 2007
  • 11 September 2007 - 14:28

    Refsnes til topps

    Lørdag 8. september ble østfoldmesterskapet for kokk- og servitørlærlinger arrangert. Refsnes Gods stakk av med seieren.
    11. september 2007
  • 11 September 2007 - 12:44

    Økologisk Mørelaks med Spesialitet-status

    Røkt økologisk laks fra Sunnmøre Røykeri i Sjøholt på Sunnmøre er godkjent som ny norsk matspesialitet.
    11. september 2007
  • 11 September 2007 - 09:49

    Heini suverent raskest

    Heini Petersen mer enn noen gang rustet for VM i slutten av måneden. For tredje gang gikk han av med seieren og er snart på vei til Galway.
    11. september 2007
  • 10 September 2007 - 17:15

    Australsk eksport øker

    Australsk vineksport øker igjen. Australian Wine and Brandy Corporation (AWBC) sier at 806 millioner liter ble eksportert frem til slutten av august.
    10. september 2007
  • 10 September 2007 - 17:06

    Kalv og kirsebær

    Norges Bondelag belønner kokkers innsats for norske råvarer med et stipend som skal inspirere også andre. Først ut var Ingvild S. Bøge og Harald Berger.
    10. september 2007
  • 10 September 2007 - 16:15

    Haugen blir miljødirektør i Choice

    Arne Olav Haugen er ansatt som HR- og miljødirektør i Choice Hotels Scandinavia.
    10. september 2007
  • 10 September 2007 - 15:15

    Venter på hummerfest

    Svenske kokker og kjøkkensjefer er snart klare for en av de største begivenhetene i landet. Hummerpremieren.
    10. september 2007
  • 10 September 2007 - 14:15

    Våt suksess

    Matfestivalen i Bergen ble en våt suksess. Bryggen var fylt av matglade mennesker fra fredag til søndag.
    10. september 2007
  • 09 September 2007 - 19:07

    Med det tredje skal det skje

    Med den tredje NM-seieren i østersåpning i boks, er Heini Petersen mer enn noen gang rustet for VM i slutten av måneden.
    09. september 2007
  • 09 September 2007 - 01:00

    Østers naturell

    Søndag den 9. september møtes Norges beste østersåpnere til dyst i NM i østersåpning på Egertorget i Oslo. Da er det bare rett og rimelig at vi serverer østers denne dagen.
    09. september 2007
  • 07 September 2007 - 17:00

    Vil opprinnelsesmerke kjøtt

    NHO Reiseliv vil samarbeide med Landbruks- og matdepartementet. Målet er å finne løsninger for frivillig opprinnelsesmerking av kjøtt i norske restauranter.
    07. september 2007
  • 07 September 2007 - 15:32

    Seier for Norsk Vodka i EU

    Diageo lanserte vodkaen Smirnoff Norsk i 2005. Etter press fra EU trekker nå Diageo vodkaen fra markedet.
    07. september 2007
  • 07 September 2007 - 15:00

    Reenskaug Hotell bygger nytt

    Reenskaug Hotell i Drøbak bygger 30 nye rom. Det gamle annekset skal rives og det kommer en ny bygning i teglsten.
    07. september 2007
  • 07 September 2007 - 13:00

    Ny Carlsberg-sjef

    Jørgen Buhl Rasmussen tar over som administrerende direktør i Carlsberg.
    07. september 2007
  • 07 September 2007 - 12:00

    Rå og sensuell

    Sjelden har vel en ukens drink vært mer sensuell enn denne - unn deg litt ren luksus!
    07. september 2007
  • 07 September 2007 - 11:30

    Disse deltar på Arktisk Kokk

    Nå er det klart hvem som skal delta i konkurransen Arktisk Kokk 2007. Konkurransen holdes 19. september på Skarvens kulinariske teater i Tromsø.
    07. september 2007
  • 07 September 2007 - 09:00

    Bocuse d'Or valgte Figgjo

    Figgjo AS er valgt som partner av porselen til Bocuse d'Or Europe 2008.
    07. september 2007
  • 06 September 2007 - 15:00

    Fikk ros - vil vokse

    Øyna Gårdsmat har produsert en pølse i verdensklasse, mener mesterkokk Sven Erik Renaa. Nå vil småskalaprodusenten vokse.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 13:30

    Norsk mat blir norskere

    Flere restauranter satser på det særegent norske. Undersøkelser som er gjort av KSL Matmerk viser at mange er nysgjerrige på norsk lokalmat. Restauranter hiver seg på bølgen.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 12:02

    Stor test av non vintage champagne

    Brut champagne uten årgang er uten tvil den mest populære champagnen og den som i første rekke forbindes med fest og feiring. Dessuten er det en perfekt start på et hvert måltid eller anledning. Vi har testet hele 49 av dem.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 11:30

    Serveringen øker

    Nordmenn spiser stadig mer ute. I 2. kvartal i 2007 økte restaurantomsetningen 16,6 prosent sammenlignet med 2. kvartal i 2006.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 09:00

    Ølve med nye eiere

    Maltølet fra Ølve på Egge Bryggeri vinner stadig nye tilhengere. Nå håper de nye eierne å vinne enda større markeder.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 01:01

    En smak av paradis

    Puligny-Montrachet gir noen av de lekreste hvite burgunderne. Men akk, til hvilke priser. Det er imidlertid muligheter også for de litt mindre budsjettene.
    06. september 2007
  • 06 September 2007 - 01:00

    Sursøt svineszechuan

    Lynrask og full av smak - det er stikkordene for denne dagens fristelse, selvsagt med drikkeanbefaling til.
    06. september 2007