Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 31 August 2007 - 13:40

    Skal lære nordmenn om tørrfisk

    Nesten 80 kokker og servitører fra restauranter i Bergen skal lære om tørrfisk i Norsk Sjømatsenter mandag 3. og onsdag 5. september.
    31. august 2007
  • 31 August 2007 - 11:30

    Salat i vinden

    Norge er i ferd med å bli en salatspisende nasjon. Det begynte med kinakål og isbergsalat på 80-tallet, men nå spiser hver nordmann 5,7 kilo salat i året.
    31. august 2007
  • 31 August 2007 - 09:00

    Vil linefange torsk og hyse

    Domstein søker om miljøsertifisering av norsk linefanget torsk og hyse. Det sikrer fornuftig forvaltning av råvarer.
    31. august 2007
  • 31 August 2007 - 00:50

    Forselius fikk kokkestipend

    Kokk og hotelldirektør Mikael Forselius fikk Bondelagets kokkestipend på 50.000 kroner.
    31. august 2007
  • 30 August 2007 - 16:30

    Tidenes beste for Lagavulin

    Lagavulin vant to av sine mest prestisjetunge priser i årets International Wine & Spirit Competition (IWSC).
    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 16:19

    Ny utgave av Apéritif på nettet

    Nå kan du lese papirutgaven av Apéritif nr. 4/2007 samt BAR 2/2007 her på Horecanett.
    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 15:23

    Vinsamlinger solgt for 1,5 millioner

    To komplette samlinger (1951-2002) av Australias mest berømte vin, Penfolds, gikk for 1 469 000 kroner på onlineauksjonen Langton's i Melbourne denne uken.
    30. august 2007
  • 30. august 2007
  • 30 August 2007 - 14:43

    Rødvin fra Campania

    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 14:42

    Øvrig hvitvin

    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 14:41

    Øvrig rødvin

    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 14:40

    Øvrig musserende

    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 11:30

    Bergens første take away-sushi

    Quick Sushi er Bergens første take away-restaurant for sushi.
    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 09:00

    50 000 kroner til Lofotlam

    Lofotlam har vunnet Bygdeutviklingsprisen for Nordland.
    30. august 2007
  • 30 August 2007 - 01:01

    Annerledes argentiner

    Denne uken er det gjensyn med en argentinsk rødvin som skiller seg veldig mye fra de mange storselgerne fra samme land. Og det i positiv forstand.
    30. august 2007
  • 29 August 2007 - 18:30

    Ny bok om klippfisk

    Eksportutvalget for fisk lanserte i dag boken Norge og Brasil - Sammen for bachalau.
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 17:15

    Total samarbeider med Bocuse d'Or Europa

    Det franske energiselskapet Total blir hovedsamarbeidspartner for Bocuse d'Or Europa.
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 16:30

    Død og sykdom med vin i butikk

    Et eventuelt salg av vin og sprit i svenske dagligvarebutikker ville føre til en dramatisk økning i alkoholforbruket. Det slår en ny rapport fast.
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 15:37

    Akutt flaskemangel i Europa

    Flaskemangel rammer Seljord Vin som har 16 000 liter vin som etter planen skal tappes på flasker om få uker.
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 14:18

    Matfestivalen åpnet

    Den Norske Matfestivalen i Ålesund åpnet i dag.
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 01:01

    Rosa raffinement

    Denne uken koser vi oss med en ekstra elegant rosévin til en veldig bra pris.
    29. august 2007
  • 29 August 2007 - 01:00

    Finnbiffgryte med sopp og oliven

    Med så mye deilig sopp i skogen tyvstarter vi jaktsesongen og serverer en viltgryte med en vri.
    29. august 2007
  • 28 August 2007 - 16:00

    Mer smuglerkjøtt på restauranter

    I år kommer restauranter i Oslo til å selge tre ganger mer smuglerkjøtt enn i fjor.
    28. august 2007
  • 28 August 2007 - 15:24

    Tradisjon som vil fornyes

    En gastronomisk-filosofisk vandring i et av de mest tradisjonsmettede hjørnene av universet, endte som seg hør og bør med utsikt til en urban verden, full av design.
    28. august 2007
  • 28 August 2007 - 14:12

    Vil ha tidligere skjenkestopp

    Politimestrene i landets fire største byer foreslår nå at all skjenking skal stoppe klokken to om natten.
    28. august 2007