Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 21 April 2010 - 01:01

    Ekstra god kokkevin

    Om du trodde at kokker ikke har greie på vin, må du tro om igjen.
    21. april 2010
  • 20 April 2010 - 17:00

    Epler blir vin og dram i Lier

    På gården til Marius Egge ligger 12.000 liter edle epledråper på franske eikefat.
    20. april 2010
  • 20 April 2010 - 15:00

    Nordmenn visper helst ferdigsaus

    Interessen for hjemmelaget mat øker, men sausen kjøper vi ferdig, takk.
    20. april 2010
  • 20 April 2010 - 14:04

    Grandiosa får nøkkelhull

    Grovere bunn og mindre fett og salt: Grandiosa Biff blir den første pizzaen i frysedisken med nøkkelhullsmerket.
    20. april 2010
  • 19 April 2010 - 15:40

    Non Dos går til Trebuchet

    Vinimportøren Non Dos forlater VSD.
    19. april 2010
  • 19 April 2010 - 11:30

    27. mai i Oslo - Det beste fra det italienske kjøkken - ekstrakurs

    Lær å lage de lekreste italienske retter med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.
    19. april 2010
  • 19 April 2010 - 01:00

    Coleslawburger 

    I dag serverer vi en enkel rett med inspirasjon fra USA, en burger som virkelig smaker.
    19. april 2010
  • 18 April 2010 - 01:00

    Gi kotelettene ekstra pleie i dag

    I dag får svinekotelettene sveitsisk innpakning, og det gjør dem godt, for her får de mye smak fra høstens beste grønnsaker. Denne retten klarer seg dessuten uten kotelettene.
    18. april 2010
  • 17. april 2010
  • 16 April 2010 - 17:00

    Støtter Brekks alkoholforslag

    Bryggerinæringen trykker landsbruksministeren til sitt bryst etter utspillet om at bønder skal få selge egenproduserte alkoholholdige drikker.
    16. april 2010
  • 16 April 2010 - 16:02

    Norges kokker vil ha revansj

    Det er klart for nordisk mesterskap i kokkekamp. I år vil Norge ha revansj etter fjorårets tap for Sverige.
    16. april 2010
  • 16 April 2010 - 12:00

    Ikke la deg skremme, dette er en drink - Flaming Volcano

    Vulkanens fascinerende og skremmende krefter har gitt inspirasjon til denne brennhete drinken.
    16. april 2010
  • 16 April 2010 - 10:15

    Bocuse d'Or 2010 samler 20 kokker

    Den 7. og 8. juni i år vil 20 kokker fra hele Europa konkurrere i mesterskapet Bocuse d'Or Europe.
    16. april 2010
  • 16 April 2010 - 09:22

    Kjedelig vinkelnerfinale

    Finalen i VM for sommelierer 2010 ble en nedtur. Kjedeligere blir det ikke. England og Gerard Basset vant på n-te forsøk.
    16. april 2010
  • 16 April 2010 - 01:00

    Enchillada

    Det er lov å kose seg på fredagen, og for mange er meksikansk en del av fredagskosen. Prøv denne oppskriften du også.
    16. april 2010
  • 15 April 2010 - 23:00

    England, Sveits og Frankrike til finalen!

    Vinkelner Merete Bø kom dessverre ikke til finalen i Chile.
    15. april 2010
  • 15 April 2010 - 16:59

    Hellstrøm tilbake bak grytene

    Torsdag stiger Eivind Hellstrøm ned fra dommertronen. Forkleet skal på igjen.
    15. april 2010
  • 15 April 2010 - 15:07

    Vil ha spritsalg på gården

    Norske bønder må kunne selge egenprodusert sprit, vin og øl direkte fra gården, mener landbruksministeren.
    15. april 2010
  • 15 April 2010 - 01:01

    Lovende fra Burgund

    Om du ikke får tak i min favoritt blant Louis Boillots portefølje, finnes det mange andre alternativer. Både for å åpne nå og å legge i kjelleren.
    15. april 2010
  • 14 April 2010 - 17:25

    Halvor Heuch utnevnes til Ridder 1. klasse

    H.M. Kongen har utnevnt Arcus' fagdirektør Halvor Heuch til Ridder 1. klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden.
    14. april 2010
  • 14 April 2010 - 17:14

    Merete til semifinalen i Chile!

    Meretes mål om å kopiere regjerende verdensmester, Andreas Larsson fra Sverige sin bragd i forrige VM er i sikte.
    14. april 2010
  • 14 April 2010 - 01:00

    Knallkjøp fra Ribera

    En så billig vin fra denne kanten er sjelden kost.
    14. april 2010
  • 13 April 2010 - 17:00

    Smushi og moderne dansk

    I bakgården mellom verdensberømthetene Georg Jensen og Royal Copenhagen midt i Strøget i Kongens by, serveres det fra The Royal Cafe smushi mellom to skiver mørkt brød. En hypermoderne tvist på det danske smørrebrød.
    13. april 2010
  • 13 April 2010 - 15:40

    Ny daglig leder i Kulinarisk Akademi

    Andrine Wefring ble mandag denne uken ansatt som Daglig Leder i Kulinarisk Akademi AS.
    13. april 2010
  • 13 April 2010 - 14:06

    Et godt oppgjør

    Natt til tirsdag kom årets lønnsoppgjør for ansatte i hotell, restaurant og reiseliv i havn.
    13. april 2010