Vant med "telefonkiosk"

Christoffer Magnusson er Stavangers beste bartender.
Redaksjonen
11 Juni 2010 - 16:34

- Det føltes veldig bra å få en plassering og ekstra gøy å vinne når det var så mange dyktige bartendere som konkurrerte, sier Christoffer Magnusson fra Alf & Werner.

Han møtte 20 av Stavangers beste bartendere i Beefeater Open på Taket bar i Stavanger denne uka, melder arrangøren i en pressemelding.

Bidragene ble vurdert etter krav til originalitet, smak og presentasjon. I tillegg la dommerne vekt på publikumskontakt, et viktig element for å skape gode relasjoner til gjester.
- Til slutt fant vi tre drinker som skilte seg ut med et høyere nivå enn de andre bidragene. Vinnerdrinken «Phone Booth» hadde en god balanse, en veldig behagelig smak og løftet frem Beefeater 24 på en fin måte, sier Johan Gilbe, jurymedlem og on-trade salgssjef hos Pernod Ricard.

- Drinken er inspirert av sommerens fruktige bær og urter, samtidig som det var viktig å beholde ginens karakter. Navnet "Phone Booth" er inspirert av en av de tingene jeg forbinder aller mest med England, nemlig de røde klassiske telefonkioskene, sier Magnusson.

Tett etter vinneren kom Gunnar Zahl fra Timbuktu med drinken «Refreshingly London». Ivan Karlsen fra Nåløyet tok tredjeplassen med «B Best».

Beefeater Open ble arrangert i Stavanger for femte gang. Konkurransen er et lukket bransjearrangement, og alle bartendere i Stavanger og omegn er velkommen til å delta.  Juryen besto av Johan Gilbe, on-trade salgsjef, Pernod Ricard Norway, Ørjan Kønig, driftsjef Timbuktu, Taket, Straen, Nåløyet og Fredrik Sund, barsjef 23:25.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Nå får fiskebollene konkurranse
Dagens rett
Fiskegryte med frikassesaus

Nå får fiskebollene konkurranse

Om fiskeboller i hvitsaus er det eneste familien vil ha av fisk, skal du overbevise dem med denne oppskriften på fiskefrikassé.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her