Vant med "telefonkiosk"

Christoffer Magnusson er Stavangers beste bartender.
Redaksjonen
11 Juni 2010 - 15:34

- Det føltes veldig bra å få en plassering og ekstra gøy å vinne når det var så mange dyktige bartendere som konkurrerte, sier Christoffer Magnusson fra Alf & Werner.

Han møtte 20 av Stavangers beste bartendere i Beefeater Open på Taket bar i Stavanger denne uka, melder arrangøren i en pressemelding.

Bidragene ble vurdert etter krav til originalitet, smak og presentasjon. I tillegg la dommerne vekt på publikumskontakt, et viktig element for å skape gode relasjoner til gjester.
- Til slutt fant vi tre drinker som skilte seg ut med et høyere nivå enn de andre bidragene. Vinnerdrinken «Phone Booth» hadde en god balanse, en veldig behagelig smak og løftet frem Beefeater 24 på en fin måte, sier Johan Gilbe, jurymedlem og on-trade salgssjef hos Pernod Ricard.

- Drinken er inspirert av sommerens fruktige bær og urter, samtidig som det var viktig å beholde ginens karakter. Navnet "Phone Booth" er inspirert av en av de tingene jeg forbinder aller mest med England, nemlig de røde klassiske telefonkioskene, sier Magnusson.

Tett etter vinneren kom Gunnar Zahl fra Timbuktu med drinken «Refreshingly London». Ivan Karlsen fra Nåløyet tok tredjeplassen med «B Best».

Beefeater Open ble arrangert i Stavanger for femte gang. Konkurransen er et lukket bransjearrangement, og alle bartendere i Stavanger og omegn er velkommen til å delta.  Juryen besto av Johan Gilbe, on-trade salgsjef, Pernod Ricard Norway, Ørjan Kønig, driftsjef Timbuktu, Taket, Straen, Nåløyet og Fredrik Sund, barsjef 23:25.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

La juletorsken få en ekstra julete vri
Dagens rett
Stekt torsk med appelsinsaus og potetmos

La juletorsken få en ekstra julete vri

Torsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her