Ny sponsor til kokkelandslaget

Electrolux har inngått en fireårig sponsoravtale med Norges Kokkemesteres Landsforening og Det norske kokkelandslaget.
Redaksjonen
11 Juni 2010 - 16:54

Med sin lange erfaring som markedsleder innen det profesjonelle kjøkken ønsker Electrolux å hjelpe norske kokker til å beholde sin posisjon i verdenstoppen. Og skal samtidig bidra til videreutvikling av nye spennende produkter for konsumentmarkedet.

- Det norske kokkelandslaget hevder seg helt i verdenstoppen, og har hentet hjem mange høythengende internasjonale titler. På samme måte har Electrolux lenge vært den foretrukne leverandør av storkjøkken for profesjonelle kokker. Derfor er Kokkelandslaget en naturlig samarbeidspartner for oss, og vi ser frem til å legge forholdene til rette for nye triumfer, sier Account Manager Knut R. Johannessen i Electrolux Professional AS.

Stiller med utstyr
Avtalen sikrer at Kokkelandslaget får enda bedre treningsfasiliteter enn i dag. Laget trener annen hver helg, og Electrolux vil stille topp moderne teknologi og utstyr til rådighet for mesterkokkene.

- Gode treningsfasiliteter og hyppige samlinger vil være en viktig rammefaktor for å lykkes i de prestisjetunge konkurranser som OL og VM. Sponsormidlene vil bidra til å legge forholdene best mulig til rette for videre suksess, sier daglig leder i Norges Kokkemesteres Landsforening, Ruth-Hege Holst.

Topp moderne produkter
Electrolux bidrar også til å dekke kostnader i forbindelse med deltakelse i større mesterskap som OL, VM og NM. Kokkelandslaget skal i tillegg delta på studietur til selskapets fabrikk i Italia. Kokkene får her dybdekunnskap om selskapets produkter, og vil samtidig kunne gi selskapet gode råd til inspirasjon for videre produktutvikling.

- Ikke minst vil samarbeidet komme forbrukerne til gode. Electrolux og Kokkelandslaget deler gleden ved å lage mat, og sammen skal vi vise hvordan man ved tilrettelagt teknologi og enkle teknikker kan få et utmerket resultat på kjøkkenet. Det handler om å gjøre kokkekunsten tilgjengelig for folk flest. En skal ikke behøve å gå på luksusrestaurant for å få en fantastisk smaksopplevelse, sier markedssjef Lene Holtan i Electrolux Norge.

Tilgangen på topp moderne produkter er en av grunnene til at Kokkelandslaget er strålende fornøyde med avtalen:

- Med sin posisjon på proffmarkedet var Electrolux et naturlig valg. Avtalen vil sikre gode synergier som kan utnyttes til beste for begge parter, sier Holst.

Dette er kokkelandslaget:
• I 1979 kåret Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL) «Årets Kjøkkensjef» for første gang, og i 1980 ble Det Norske Kokkelandslaget stiftet.
• Har hatt deltakere som Harald Osa, Lars Erik Underthun, Lars Barmen, Arne Brimi, Bent Stiansen, Erling Sundal og Tom-Victor Gausdal.
• Har de senere årene etablert seg i verdenstoppen, med OL-gull i Erfurt 2008 og VM-gull i Luxemburg 2006 som høydepunkter.
• Neste store mål er VM i Luxemburg 20.-24. november 2010.
• Landslaget 2009-2010 består av elleve kokker, med Svein Erik Renaa som manager og Jostein Medhus som kaptein.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Dagens rett

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag

Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En slik fiskerett vil alle ha
Dagens rett
Torskegryte med sitron og pinjekjerner

En slik fiskerett vil alle ha

Torsk, skrei eller annen hvit fisk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her