Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 23 September 2010 - 15:35

    Bagatelle-veteran åpner restaurant

    Bagatelle-veteran åpner restaurant.
    23. september 2010
  • 22 September 2010 - 11:24

    Gammel tradisjon med ny vri

    At det måtte en skotte til for å både se verdien i Varanger-lammet, og ikke minst å utvikle et helt særegent produkt som boknalam, er egentlig litt flaut. Men det viktigste er å være takknemlig for at det finnes folk som Neil Lupton.
    22. september 2010
  • 22 September 2010 - 01:00

    Koteletter er perfekt søndagsmiddag

    I en travel helg er koteletter perfekt å ty til når søndagsmiddagen skal lages. Med sensommerens gode grønnsaker blir det feststemning i stekepannen.
    22. september 2010
  • 21 September 2010 - 14:39

    Satser stort på lokalmat

    21 Rica-hoteller skal servere lokalprodusert mat.
    21. september 2010
  • 20 September 2010 - 11:38

    Grønt til himmels

    Forbruket av grønnsaker øker, og vegetarretter får stadig oftere fast plass i restaurantenes menyer. Her gir vi deg gode ideer til å gjøre menyen grønnere - også i ditt eget kjøkken.
    20. september 2010
  • 20 September 2010 - 01:00

    Tjuvstart lammesesongen med noe riktig krydret

    I dag serverer vi en av våre største delikatesser på en ny og spennende måte - prøv bare selv.
    20. september 2010
  • 18 September 2010 - 01:00

    Lardostekt brosme med madeiraglace og rødbetecrisp

    Det blir en skikkelig festmiddag med internasjonal touch i dag, og den er mye lettere å tilberede enn det man skulle tro.
    18. september 2010
  • 16 September 2010 - 10:26

    Meieri reddet fra konkurs

    Den blinde Ku ser framover.
    16. september 2010
  • 14 September 2010 - 12:52

    Han Steike gikk konkurs

    Tap for biffelskere i Alta.
    14. september 2010
  • 14 September 2010 - 01:00

    Søndagsmiddagen er både bærekraftig, fargerik og smaksintens

    Når høsten nærmer seg med stormskritt er det godt å kunne ty til en varmende suppe med masse smak.
    14. september 2010
  • 12 September 2010 - 01:00

    Dette kommer til å bli påskens beste smaksopplevelse

    Lammeskanken har så mye smak, men den trenger tid på ovnen for å få alle smakene ut i kraften. Til gjengjeld behøver du ikke bruke så mye tid på tilbehøret.
    12. september 2010
  • 10 September 2010 - 15:16

    Bøndene kommer til byen

    Rykker inn for Bergen Matfestival.
    10. september 2010
  • 10 September 2010 - 01:00

    Lyst på en skikkelig biff?

    En skikkelig deilig biff hører helgen til, og her kan vi friste med en virkelig lekkerbisken av en rett.
    10. september 2010
  • 09 September 2010 - 01:00

    Servert på denne måten, gir kyllingen mersmak

    Perfekt stekt kyllingkjøtt som troner på toppen av sprø og friske grønnsaker gir den reneste smaksfesten midt i uka.
    09. september 2010
  • 08 September 2010 - 01:00

    Raskere suppe å lage skal du lete lenge ettere

    Med kjøttdeig lager du raskt de deiligste hverdagsretter, slik som denne herlige suppen.
    08. september 2010
  • 07 September 2010 - 20:12

    Øya-festivalen fikk økopris

    Serverte 5000 økopizzaer og 3000 økopølser.
    07. september 2010
  • 07 September 2010 - 12:06

    Den eneste ene

    Det finnes kun én balsamico som med rette kan kalles balsamico og det er tradizionale fra Modena.
    07. september 2010
  • 06 September 2010 - 16:59

    Bytter palmeolje for raps

    Findus på sunnere og kortreiste veier.
    06. september 2010
  • 06 September 2010 - 16:53

    Åpner kjede av fiskebutikker

    - Målet vårt er å reetablere den gode gamle fiskebutikken.
    06. september 2010
  • 05 September 2010 - 01:00

    Helstekt kylling med mascarpone

    Denne søndagen lager vi en skikkelig koserett som hele familien vil elske i det vi helsteker kyllingen.
    05. september 2010
  • 03 September 2010 - 16:10

    Delikat med kantarell

    Hvis du har fylt fryseren med sopp, er en risotto et lettvint alternativ. Prøv denne oppskriften. Aller mest dekorativ og delikat blir den med den gylne kantarellen.
    03. september 2010
  • 03 September 2010 - 01:00

    Kantarellpai og lammefilet med skogsopp

    Ta for deg av sesongens aller beste råvarer i dag i det vi setter en lekker lammefilet på menyen og starter hele måltidet med en deilig pai.
    03. september 2010
  • 02 September 2010 - 01:00

    Sandwich med ishavsrøye og brønnkarse

    Dette er en perfekt rask rett som passer like godt på farten som et snaddermåltid i godstolen.
    02. september 2010
  • 01 September 2010 - 16:16

    Mattilsynet sjekker småbutikker

    Skal inspisere frittstående dagligvarebutikker over hele landet.
    01. september 2010
  • 01 September 2010 - 16:03

    Trekker ost fra markedet

    Gjelder mozzarella, ricotta og mascarpone fra Oluf Lorentzen.
    01. september 2010