Nyhet - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 03 Juni 2009 - 12:50

    Dagens NM-oppskrift: Glad Gris med hint av edle dråper

    Heidi fra Holmestrand har sendt sin beste oppskrift til NM for amatørkokk. Bli med du også og vinn tur til Cognac.
    03. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 11:24

    San Valentin renvasket

    Etter at politietterforskning knyttet til en forgiftningssak i Arendal nå er avsluttet, er Torres-vinen San Valentin frikjent.
    03. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 09:39

    Smaken av Norge serveringsklar

    I kveld går siste episode er TV2-serien Smaken av Norge. Erling Stenersen Sundal er kjøkkensjef når den nordnorskinspirerte menyen serveres til 750 gjester i Svolvær.
    03. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 09:36

    Smak av kysten også i Oslo

    Nå er også tre Oslo-restauranter med i nettverket av spisesteder som setter sin ære i å ha god sjømat på menyen.
    03. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 01:01

    Lekkert søtt og billig

    Denne musserende vinen har så mange kvaliteter at den bare må prøves.
    03. juni 2009
  • 03 Juni 2009 - 01:00

    Kyllingfilet i pita

    I dag frister vi med en saftig og smakfull rett som også er enkel og rask å lage.
    03. juni 2009
  • 02 Juni 2009 - 13:45

    Vinguru nummer én i søkelyset

    Robert Parker jr må tåle kritikk for kollegers rutiner.
    02. juni 2009
  • 02 Juni 2009 - 13:44

    Skandinavisk smak fra Silje

    Silje Takle vant med sin drink Absolut Bestemor og tar smaken av bestemor med seg til London.
    02. juni 2009
  • 02 Juni 2009 - 01:00

    Tortellinisalat

    En herlig, velsmakende salat som også er enkel og rask å lage passer godt denne dagen.
    02. juni 2009
  • 01 Juni 2009 - 01:00

    Spekeskinke med vannmelon

    Rød, saftig, søt og forfriskende - sammen med spekeskinke er vannmelon en uslåelig kombinasjon.
    01. juni 2009
  • 30 Mai 2009 - 01:00

    Gravet kveitecarpaccio og grillet kveite

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og til pinseaften har vi laget en skikkelig symfoni på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    30. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 17:00

    Fra kafe til restaurant

    Stallen i Horten går fra å være ren kafe til også å bli restaurant.
    29. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 15:00

    Utsetter hotellplaner

    Scandic Hotels prosjekt i Bodø blir kraftig forsinket.
    29. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 12:00

    Sommerfrisk epledrøm

    La deg friste av en lekker cocktail med friskt eple og herlig cognac i sommervarmen.
    29. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 11:00

    Utsetter bygging

    Røros Hotell velger å avvente byggingen av sitt spa- og fjellværeanlegg.
    29. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 11:00

    Suksess i Bergen

    Suksessen til den nye Ulriksbanen i Bergen har ført til press på restauranten på toppen av fjellet.
    29. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 09:00

    Serverte langreist mat

    Hotellkongen og miljøforkjemper Petter Stordalen hentet hvitfisk fra Columbia. Det er 1 000 mil unna Norge.
    29. Mai 2009
  • 29 Mai 2009 - 01:00

    Entrecôte er kanskje det beste du kan slenge på grillen

    Hvis du marinerer kjøttet slik som i denne oppskriften, får du enda mer ut av godsakene. Og tilbehøret er ekstra smaksrikt og vegetarisk. Slik blir ingen glemt.
    29. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 17:00

    Åpner italiensk restaurant

    Soknatun kafeteria i Soknedal blir italiensk restaurant fra 1. juni når tre tyrkere setter i gang restaurantdrift.
    28. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 15:00

    Øker i Bodø

    Hotellbransjen i Bodø merker ikke mye til finanskrisen.
    28. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 13:00

    Sprit uten bevilling

    Hos Pizza & Kebab House i Gjøvik tilbyr de vodka, whisky, gin, konjakk, akevitt og brandy. Men de har ikke bevilling.
    28. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 12:35

    Champagnekupp i taxfreen

    Denne champagnen er det alltid trygt å ta med hjem fra flyplassen. Du sparer dessuten mye.
    28. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 11:00

    Ny fløy ved Royal Garden

    Rådmannen i Trondheim ønsker ny hotellfløy ved Royal Garden. Nå skal saken behandles politisk.
    28. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 09:00

    Tjessem får sjefsjobb

    Charles Tjessem blir faglig leder ved Gastronomisk Institutt.
    28. Mai 2009
  • 28 Mai 2009 - 01:01

    God chablisvaluta

    Mest chablis for pengene får du på premier cru-nivå. Hos denne produsenten får også standardchablisen mye omsorg.
    28. Mai 2009