Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 25 Februar 2014 - 11:45

    Global kjøkkensjargong

    Det norske kjøkken invaderes av ingredienser fra alle verdens hjørner. Tortillas har du garantert begreper om hva er. Poppadum, dark soy eller harissasaus er kanskje ikke like kjent. Ta Apéritifs kjappe verdensturné i smaksrike ord og uttrykk.
    25. februar 2014
  • 25 Februar 2014 - 01:30

    Vinkurs 3. mars - Barolo og Piemontes elegante viner

    For første gang samles mer enn 20 forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte til en stor smaking her i Norge.
    25. februar 2014
  • 24 Februar 2014 - 16:50

    Vinkurs 10. mars i Oslo - Eksklusiv Rioja-middag på Restaurant Eik

    Bli med og opplev Riojas fremste viner i perfekt harmoni til en spesialkomponert meny på Restaurant Eik.
    24. februar 2014
  • 24 Februar 2014 - 02:01

    Tegnspråkets restaurant

    I Bologna ligger baren og restauranten Senza nome, som på italienske betyr uten navn, rett og slett for å ikke utelukke noen. Stedet ble nemlig startet av døve og har med tiden blitt en kulturinstitusjon i den italienske mathovedstaden.
    24. februar 2014
  • 23 Februar 2014 - 14:10

    Brownies med smak av After Eight

    Kombinasjonen av mørk sjokolade og mynte er uslåelig, også i denne oppskriften på brownies.
    23. februar 2014
  • 20 Februar 2014 - 02:05

    OL-oppskrift: Grillet kylling med persillepasta

    Raske og lettlagete middager er perfekte nå i vinterferien. Prøv bare denne oppskriften selv.
    20. februar 2014
  • 19 Februar 2014 - 02:00

    Vinkurs 31. mars i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen

    En av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du smaker og bedømmer 13 herlige viner. Bli med og få mer ut av dine vinopplevelser du også!
    19. februar 2014
  • 18 Februar 2014 - 02:00

    Matkurs 25. februar - Grunnkurs i saus i Mathallen

    Bli en mester med saus. Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi lærer deg alt du behøver å vite om varme og kalde sauser.
    18. februar 2014
  • 15 Februar 2014 - 03:00

    OL-oppskrift: Festmeny med russiske oppskrifter

    Inviter gode venner til en russisk fest nå under OL og server noen av disse deilige rettene, for her får du oppskrift på blini, borsj, pelmenie og piroger.
    15. februar 2014
  • 14 Februar 2014 - 11:45

    Billetter til Adriàs matsirkus

    Med Tickets, verdens mest hypete tapasbar, har lillebror Albert Adrià kommet ut av kulissene. Men storebror Ferran er fortsatt til stede. Alt brødreparet gjør, blir en suksess, og alt gjør de sammen.
    14. februar 2014
  • 14 Februar 2014 - 02:05

    Lettlaget kjærlighetsmat til Valentine

    Overrask din kjære med en treretters meny på valentinerdagen, og med champagne i glasset blir det ekstra stas. Oppskriftene finner du her.
    14. februar 2014
  • 13 Februar 2014 - 14:10

    Forførende gode cupcakes

    Om du ikke gjør all verden ut av valentinsdagen, kan du i alle fall gi kakebaksten en slør av forførelse.
    13. februar 2014
  • 12 Februar 2014 - 13:30

    Dogmefri sone hos Fauna

    Med Fauna har Oslo fått nok en nordiskinspirert restaurant. Når Bjørn Svensson står bak, blir det imidlertid ikke et «me too»-konsept.
    12. februar 2014
  • 11 Februar 2014 - 16:35

    Lær alt om kylling her

    Kylling er manges favoritt, og vi spiser mer hvitt kjøtt enn noen sinne. Her følger en rekke gode tips.
    11. februar 2014
  • 11 Februar 2014 - 14:40

    Matkurs 26. februar - Videregående kurs i saus i Mathallen

    Ta din kunnskap om saus til nye høyder sammen med toppkokker i dette videregående sausekurset.
    11. februar 2014
  • 07 Februar 2014 - 17:00

    Lær om Frankrikes fantastiske viner av en ekspert – Vinkurs 23. februar i Oslo

    Franske viner slutter aldri å imponere. Norges fremste vinekspert, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet.
    07. februar 2014
  • 07 Februar 2014 - 16:06

    Slik lager du kyllinggryte med tørket frukt

    Hvis du er en av de som fortsatt sitter igjen med skuffen full av tørkete frukter etter jula, bør du prøve denne kyllingoppskriften.
    07. februar 2014
  • 07 Februar 2014 - 15:55

    Det søte lever evig

    Det søte lever farlig i dagens helsefikserte debatt. Men selv ikke kampen mot karbohydrater klarer å ta knekken på behovet for det søte og dermed den iboende genialiteten i en søt avslutning på måltidet.
    07. februar 2014
  • 06 Februar 2014 - 14:10

    Den perfekte morsdagskake

    En marsipankake kan fylles med akkurat de smakene du liker. Denne oppskriften med aprikos og valnøtt vil blidgjøre mange mammaer.
    06. februar 2014
  • 05 Februar 2014 - 12:00

    Vinkurs 18. februar - Eksklusiv Burgund-smaking

    Smak Burgunds makeløse viner med elegant Meursault, de lekreste røde burgundere og en flott avslutning med fire årganger topp Vosne-Romanée.
    05. februar 2014
  • 04 Februar 2014 - 02:00

    Vinkurs 10. februar i Oslo - Smak champagne på sitt beste

    Unn deg selv og noen du er glad i en sprudlende opplevelse med en unik smaking av toppchampagner sammen med Alexandre Penet.
    04. februar 2014
  • 01 Februar 2014 - 14:43

    Slår et slag for høna

    Et eget opplysningskontor som skal beskytte hønas plass i norsk gastronomi er i arbeid.
    01. februar 2014
  • 30 Januar 2014 - 19:07

    Ja, vi elsker skreien

    Torsk servert på tradisjonelt vis med lever og rogn er for mange årets kulinariske høydepunkt. At måltidet også er helsebringende er en kjærkommen bieffekt.
    30. januar 2014
  • 30 Januar 2014 - 14:10

    Formkake i stjerneform

    Formkake blir neppe bedre enn som i denne desserten med myk krem, jordbær og blåbær. En uhyre enkel og lettlaget oppskrift.
    30. januar 2014
  • 30 Januar 2014 - 02:05

    Varm suppe og pannekaker med blåbær

    I dag får du ikke én, men to herlige oppskrifter på retter voksne og barn elsker.
    30. januar 2014