Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 11 November 2011 - 14:46

    Lukker ikke døra for Nøkkelhullet

    Helsemyndighetene og dagligvarehandelen er enige om å fortsette samarbeidet om Nøkkelhullet.
    11. november 2011
  • 09 November 2011 - 10:00

    Slik blir biffen best

    Å steke biff er ingen enkel kunst. Apéritif forteller deg her hvordan du lykkes med oppgaven, og gir deg også forslag til hva som er det optimale tilbehør både på tallerkenen og i glasset.
    09. november 2011
  • 08 November 2011 - 14:21

    Fra Løten til nobelt middagsbord

    Norsk lokalmat på menyen for fredsprisvinnerne i Oslo.
    08. november 2011
  • 07 November 2011 - 09:59

    Liten ku - stor smak

    Den er lita og lett, spiser det meste og gir gode smaksopplevelser når den havner på restaurantfatene. I Snåsa lever urfeet godt.
    07. november 2011
  • 11 Oktober 2011 - 11:50

    Vurderer smilefjes på restauranter nok en gang

    Mattilsynet vurderer igjen en nasjonal smilefjesordning ved norske spisesteder.
    11. oktober 2011
  • 06 Oktober 2011 - 12:56

    Inngangsbilletten til Onda Mezzanine: 12.000 kroner

    Terje Næss & co krever minst fire til bords og en minstepris på 12.000 kroner.
    06. oktober 2011
  • 05 Oktober 2011 - 16:50

    Spenstige potetretter

    Ingen skal komme her å si at poteter er kjedelig mat. Med disse oppskriftene blir potetene feststemt tilbehør eller en festrett i seg selv.
    05. oktober 2011
  • 05 Oktober 2011 - 11:28

    Åpner utstillingsvindu for lokalmat

    Cateringfirmaet Nyt oss åpner utsalg med lokal mat fra Sortland.
    05. oktober 2011
  • 29 September 2011 - 17:42

    Makronfeber i København

    Yndige pastellfargete makroner er i ferd med å innta Nordens rådende gastronomiske høyborg. De små "mandelburgerne" smaker like søtt og godt som de ser ut til.
    29. september 2011
  • 27 September 2011 - 14:37

    Kafé Kanel stengt etter konkurs

    Sandvika-kafeen skylder kemneren 660.000 kroner.
    27. september 2011
  • 23 September 2011 - 16:02

    EFF feirer med rekordstor konferanse

    Markerer 20 års markedsføring av norsk sjømat.
    23. september 2011
  • 20 September 2011 - 15:03

    Bakere kaster mest

    - Kravet til ferske varer har blitt ekstremt.
    20. september 2011
  • 17 September 2011 - 01:00

    Drømmeretter av spekeskinke

    Du kan enkelt lage de lekreste retter hjemme på ditt eget kjøkken, prøv bare disse deilige rettene med spekeskinke.
    17. september 2011
  • 15 September 2011 - 14:03

    Matstreif-arrangement falt i fisk

    Slow Food Oslo og Indre Oslofjord Fiskarlag avlyser.
    15. september 2011
  • 10 September 2011 - 10:00

    Morsomme historier om kveita

    Den gangen bryllup ble feiret tre dager til ende i Kyst-Norges mange fiskevær, var det god skikk å servere kveite kvelden før brudeparet ga hverandre sitt ja.
    10. september 2011
  • 09 September 2011 - 15:25

    Mattilynet stengte ni sushirestauranter

    Bare fire av 46 bestod Mattilsynets hygienesjekk i Oslo.
    09. september 2011
  • 07 September 2011 - 10:02

    Parmesan lages på samme måte som for 800 år siden

    Det finnes kun en original parmesanost, nemlig Parmigiano-Reggiano fra Parma-distriktet nord i Italia. Den lages på samme måte i dag som for 800 år siden, og det er utvilsomt oppskriften på ostens suksess.
    07. september 2011
  • 06 September 2011 - 01:00

    Cocktailklør av krabbe med gyllen dressing

    Det finnes knapt noe bedre enn nykokte krabbeklør og hvorfor ikke servere denne deilige dippen til?
    06. september 2011
  • 05 September 2011 - 09:40

    Ny sjef skal snu Dolly-skuta

    Hurtigmat-veteran vil gjøre Dolly Dimple's til Norges største pizzakjede.
    05. september 2011
  • 04 September 2011 - 01:00

    Kantarellpai og lammefilet med skogsopp

    Ta for deg av sesongens aller beste råvarer i dag i det vi setter en lekker lammefilet på menyen og starter hele måltidet med en deilig pai.
    04. september 2011
  • 29 August 2011 - 01:00

    Snaddersandwich med sopp og bacon

    Det er virkelig tiden for å fråtse i naturens grøde i det vi lager en herlig sandwich med sprøstekt skogsopp.
    29. august 2011
  • 24 August 2011 - 10:00

    Ny spesialitet fra Røros

    KSL Matmerk gir Spesialitet-stempel til Rørosbaker'n.
    24. august 2011
  • 24 August 2011 - 01:00

    Tapasboller av kylling

    Deilige kjøttboller med masse smak hører hjemme på et hvert tapasbord, og hvorfor ikke lage dem av kyllingkjøttdeig?
    24. august 2011
  • 19 August 2011 - 01:00

    Marinerte svinekoteletter med cherrytomater

    Koteletter er langt i fra noe kjedelig mat, ikke minst når du marinerer dem før du legger dem på grillen.
    19. august 2011
  • 17 August 2011 - 02:35

    Misjonær i bær

    Stine Mølstad skal løfte solbærets renommé. Hun har klokkertro på at dette tradisjonsrike og smaksintense bæret skal få et nytt liv som råvare i kjøkkenet til så vel kokker som forbrukere.
    17. august 2011