Dagens rett
Gazpacho på termos til pikniken
Med kald suppe i termosen og masse godt som tilbehør er sommerens pikniksuksess nærmest garantert. Imidlertid er det fortsatt vinter og da er det kanskje best å foreta utflukten innendørs. Dette er flott mat med svanlig spennende smak. En spansk rødvin er
Redaksjonen
15 Mars 2004 - 01:00
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Gazpacho på termos
Fremgangsmåte
- Grovhakk alle grønnsakene.
- Ha dem i en food processor sammen med koriander, tomatjuice, olivenolje og limesaft.
- Kjør maskinen til alt er godt blandet og du har en glatt og fin suppe. Smak til med salt og pepper.
Avkjøl og server.
Tips: Pass godt på tapasbordet
Her finner du flere oppskrifter med Gazpacho
Her finner du flere tapasretter som du kan kombinere med
Drikke som passer til denne oppskriften
-
80 POENG
Forsiden akkurat nå