Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Januar 2010 - 01:01

    Bedre og renere

    Denne chablisen blir bare bedre og bedre. Nyt den nå - eller legg den i kjelleren.
    07. januar 2010
  • 06 Januar 2010 - 01:01

    Hvit start på året

    Om ikke utetemperaturen tilsier kjølig hvitvin, så er det nå sjømaten er på sitt beste. Og bedre kombinasjon enn med en chablis finner du knapt.
    06. januar 2010
  • 04 Januar 2010 - 17:20

    24. mars i Oslo - Fisk og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    04. januar 2010
  • 01 Januar 2010 - 01:00

    Vinsmaking med fransk stjerne (BI)

    Oppdag et av verdens mest berømte vinområder i det vi smaker 11 toppviner sammen med en av Alsaces store vinstjerner.
    01. januar 2010
  • 30 Desember 2009 - 12:00

    Smell til med en drink på nyttårsfesten

    Fint skal det være når det nye året skal feires, og det er klart at det er en klassisk champagnecocktail vi serverer. Godt Nytt År!
    30. desember 2009
  • 30 Desember 2009 - 01:01

    Sikre valg til nyttår

    Polhyllene tømmes raskt jo nærmere nyttårsaftenen vi kommer. Disse boblene er det stor sannsynlighet for at du finner.
    30. desember 2009
  • 24 Desember 2009 - 01:01

    Apéritifs julekalender 2009

    Apéritifs julekalender er ekstra smaksrik. 24 adventsgleder fra alle verdens vinhjørner.
    24. desember 2009
  • 23 Desember 2009 - 01:01

    Julegode røde kjøp

    Her er noen gode kjøp for den forestående festfylte uken og som dessuten er å få i et polutsalg nær deg.
    23. desember 2009
  • 21 Desember 2009 - 15:15

    25. januar i Oslo - Châteauneuf-du-Pape og Rhône i stjerneklasse

    Møt en av Châteauneuf-du-Papes superstjerner og lær mer om det legendariske vinområdet i det vi smaker en rekke elegante viner i flere årganger.
    21. desember 2009
  • 18 Desember 2009 - 12:00

    Julens beste gløgg

    Det blir ikke skikkelig jul uten en kruttsterk og brennhet gløgg som varmer helt ut i hårrøttene.
    18. desember 2009
  • 17 Desember 2009 - 16:09

    Test av champagne blanc de blancs

    17. desember 2009
  • 17 Desember 2009 - 16:08

    Test av champagne blanc de blancs - Vintage

    Noen av de mest attraktive og høytprisete champagnene befinner seg i denne kategorien, men storheter som Clos de Mesnil fra Krug og Salon er ikke lagervare her til lands. Det er derimot Dom Ruinart som er et strålende eksempel på hvor kompleks en vellagre
    17. desember 2009
  • 17 Desember 2009 - 16:07

    Test av champagne blanc de blancs - Non vintage

    Blanc de blancs er champagne laget av kun hvite druer, som regel bare chardonnay selv om det finnes hederlige unntak basert på flere. Dette er den mest tilgjengelige kategorien av slik champagne, både rent stilmessig og selvsagt prismessig. Og dermed gode
    17. desember 2009
  • 17 Desember 2009 - 01:01

    Klar for et nytt forhold?

    Alle vil ha barolo eller barbaresco i glasset, men gattinara er det altfor få som har et kjærlighetsforhold til.
    17. desember 2009
  • 16 Desember 2009 - 11:43

    Spar på boblene

    Det er mye å spare på å plukke med seg noen flasker med champagne fra taxfree-butikken.
    16. desember 2009
  • 16 Desember 2009 - 01:01

    Siciliansk trøkk til godpris

    Sicilia er kontrastenes land. Denne produsenten tilhører den moderne enden av skalaen. Men byr likevel på mye lokal karakter til veldig god pris.
    16. desember 2009
  • 15 Desember 2009 - 17:25

    10. mars i Oslo - Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    15. desember 2009
  • 13 Desember 2009 - 15:55

    13. januar i Oslo - Fisk og skalldyr på Kulinarisk Akademi

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    13. desember 2009
  • 11 Desember 2009 - 12:00

    Julens smaksbombe

    Gjør deg klar for en skikkelig smakseksplosjon i det du nipper til denne lekkerbiskenen.
    11. desember 2009
  • 11 Desember 2009 - 09:00

    6. - 8. mai i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs

    I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.
    11. desember 2009
  • 10 Desember 2009 - 14:00

    1. februar - Stor Amarone- og Valpolicellasmaking

    Møt en av Valpolicellas store stjerner og smak viner i verdensklasse, deriblant en verdensnyhet.
    10. desember 2009
  • 10 Desember 2009 - 01:01

    Julegaven til den (u)tålmodige

    En purung vintage portvin er for den som ikke har det travelt, eller for den som gjerne bryter regler - bare det smaker godt.
    10. desember 2009
  • 09 Desember 2009 - 13:10

    10. februar i Oslo - Fisk og skalldyr på Kulinarisk Akademi

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    09. desember 2009
  • 09 Desember 2009 - 01:01

    Seriøs flørt

    Denne vinen er kalt opp etter en argentinsk flørt, men den er seriøs nok til tas med til bords.
    09. desember 2009
  • 04 Desember 2009 - 12:00

    Rødmende førjulsflørt

    Vær forsiktig, for her kan du bli forført av en skikkelig fristerinne.
    04. desember 2009