Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 12 Januar 2010 - 18:15

    18. mars i Oslo - Videregående fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi

    Finpuss kokkekunstene dine i dette spennende kurset på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    12. januar 2010
  • 11 Januar 2010 - 19:00

    22. mars i Oslo - Rødvinens vidunderlige verden med Toralf Bølgen

    Bli med en av Norges fremste vinkjennere i det vi lærer mer om rødvin og smaker en rekke deilige viner.
    11. januar 2010
  • 07 Januar 2010 - 16:15

    Nyhetene på polet januar 2010

    07. januar 2010
  • 07 Januar 2010 - 16:14

    Nyhetene på polet januar 2010 - Øl

    Selv om det er spennende å smake håndverksøl fra hele verden, er det som imponerer aller mest kvaliteten på de norske bryggene. Dessuten er prisene på disse veldig gunstige. Og kortreist er jo veldig i tiden! Men for å oppleve de mest særpregete av alle ø
    07. januar 2010
  • 07 Januar 2010 - 16:13

    Nyhetene på polet januar 2010 - Musserende og hvitvin

    Den store gleden i januar er at Dönnhoff er kommet i tørr utgave, og en skikkelig lekker sådan, og til hvilken pris! En annen potensiell favoritt er spanske Pascual Leira Reyero 2008 som vil gjøre rent skalldyrbord i vinter.
    07. januar 2010
  • 07 Januar 2010 - 16:12

    Nyhetene på polet januar 2010 - Rødvin

    En Bandol til 150 kroner er et aldri så lite kupp, i hvert fall når den er så god som Moulin des Costes. Og en Beaune 1er cru i den lovende 2005-årgangen til en gunstig pris er vi heller ikke bortskjemt med i fullsortiment.
    07. januar 2010
  • 07 Januar 2010 - 16:11

    Nyhetene på polet januar 2010 - Brennevin

    Whiskyfansen har også god grunn til å glede seg, for to vellagrete maltwhiskyer i to helt forskjellige stiler, til gode priser (slik whisky er dyrt), er ikke hverdagskost. De som setter pris på en fruktig cognacstil med dempet fatpreg er også bønnhørt.
    07. januar 2010
  • 07 Januar 2010 - 02:01

    Bedre og renere

    Denne chablisen blir bare bedre og bedre. Nyt den nå - eller legg den i kjelleren.
    07. januar 2010
  • 06 Januar 2010 - 02:01

    Hvit start på året

    Om ikke utetemperaturen tilsier kjølig hvitvin, så er det nå sjømaten er på sitt beste. Og bedre kombinasjon enn med en chablis finner du knapt.
    06. januar 2010
  • 04 Januar 2010 - 18:20

    24. mars i Oslo - Fisk og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    04. januar 2010
  • 01 Januar 2010 - 02:00

    Vinsmaking med fransk stjerne (BI)

    Oppdag et av verdens mest berømte vinområder i det vi smaker 11 toppviner sammen med en av Alsaces store vinstjerner.
    01. januar 2010
  • 30 Desember 2009 - 13:00

    Smell til med en drink på nyttårsfesten

    Fint skal det være når det nye året skal feires, og det er klart at det er en klassisk champagnecocktail vi serverer. Godt Nytt År!
    30. desember 2009
  • 30 Desember 2009 - 02:01

    Sikre valg til nyttår

    Polhyllene tømmes raskt jo nærmere nyttårsaftenen vi kommer. Disse boblene er det stor sannsynlighet for at du finner.
    30. desember 2009
  • 24 Desember 2009 - 02:01

    Apéritifs julekalender 2009

    Apéritifs julekalender er ekstra smaksrik. 24 adventsgleder fra alle verdens vinhjørner.
    24. desember 2009
  • 23 Desember 2009 - 02:01

    Julegode røde kjøp

    Her er noen gode kjøp for den forestående festfylte uken og som dessuten er å få i et polutsalg nær deg.
    23. desember 2009
  • 21 Desember 2009 - 16:15

    25. januar i Oslo - Châteauneuf-du-Pape og Rhône i stjerneklasse

    Møt en av Châteauneuf-du-Papes superstjerner og lær mer om det legendariske vinområdet i det vi smaker en rekke elegante viner i flere årganger.
    21. desember 2009
  • 18 Desember 2009 - 13:00

    Julens beste gløgg

    Det blir ikke skikkelig jul uten en kruttsterk og brennhet gløgg som varmer helt ut i hårrøttene.
    18. desember 2009
  • 17 Desember 2009 - 17:09

    Test av champagne blanc de blancs

    17. desember 2009
  • 17 Desember 2009 - 17:08

    Test av champagne blanc de blancs - Vintage

    Noen av de mest attraktive og høytprisete champagnene befinner seg i denne kategorien, men storheter som Clos de Mesnil fra Krug og Salon er ikke lagervare her til lands. Det er derimot Dom Ruinart som er et strålende eksempel på hvor kompleks en vellagre
    17. desember 2009
  • 17 Desember 2009 - 17:07

    Test av champagne blanc de blancs - Non vintage

    Blanc de blancs er champagne laget av kun hvite druer, som regel bare chardonnay selv om det finnes hederlige unntak basert på flere. Dette er den mest tilgjengelige kategorien av slik champagne, både rent stilmessig og selvsagt prismessig. Og dermed gode
    17. desember 2009
  • 17 Desember 2009 - 02:01

    Klar for et nytt forhold?

    Alle vil ha barolo eller barbaresco i glasset, men gattinara er det altfor få som har et kjærlighetsforhold til.
    17. desember 2009
  • 16 Desember 2009 - 12:43

    Spar på boblene

    Det er mye å spare på å plukke med seg noen flasker med champagne fra taxfree-butikken.
    16. desember 2009
  • 16 Desember 2009 - 02:01

    Siciliansk trøkk til godpris

    Sicilia er kontrastenes land. Denne produsenten tilhører den moderne enden av skalaen. Men byr likevel på mye lokal karakter til veldig god pris.
    16. desember 2009
  • 15 Desember 2009 - 18:25

    10. mars i Oslo - Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    15. desember 2009
  • 13 Desember 2009 - 16:55

    13. januar i Oslo - Fisk og skalldyr på Kulinarisk Akademi

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    13. desember 2009