Tidenes beste smaking fra Italia (HORECA)

Januar 2011 blir historisk når 56 av Italias desidert beste vinprodusenter kommer til Oslo. Gå ikke glipp av Gambero Rosso Top Italian Wines Roadshow.
Redaksjonen
24 November 2009 - 11:18

Det er igjen duket for en unik vinopplevelse i det Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif inviterer til "Top Italian Wines Roadshow 2011".
 
Ikke mindre enn 56 av Italias aller beste produsenter vil være tilstede og presenterer tre av sine aller beste viner - i alt 168 viner i verdensklasse.
 
I tillegg kan du delta på tre virkelig eksklusive masterclasses med 19 utvalgte viner i hver.
 
Hva er vel bedre enn å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg på her
 
Masterclasses med det beste fra Italia
Gambero Rossos ansvarlige redaktør, Danielle Cernilli og Marco Sabellico, vil sammen med Steven Spurrier holde tre egne masterclasses for presse og Horeca denne dagen.
 
Hver masterclass presenterer 19 unike viner fra 19 produsenter, slik at én vin fra hver deltakende produsent blir presentert i løpet av de tre masterclassene. Vinene som presenteres i masterclassene er spesielt plukket ut av Gambero Rosso og vil ikke bli presentert utenom masterclassene.
 
Masterclass-smakingene har et begrenset antall plasser og påmelding gjør du via lenken nedenfor (maks én påmelding pr person).
 
De som får plass på masterclasses kontaktes av Apéritif.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="deltakere">Les mer og se hvilke vinprodusenter du får møte her
 
Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag!
 

è Meld deg på her (klikk)
 
KUN presse, Hotell- og restaurantbransjen, importører og Vinmonopolets ansatte.

Tid: Onsdag 19. januar 2011 kl. 13.30 - 16.00
Pris: Gratis for presse, Hotell- og restaurantbransjen og importører
 
Sted: Grand Hotel, Speilsalen
Karl Johansgate 31, 0159 Oslo.

Arrangementet onsdag 19. januar forløper seg slik:
 
kl 13.30 - 14.15 Åpent for Vinmonopolets ansatte.
kl 14.15 - 16.00 Åpent for presse, Hotell- og restaurantbransjen og importører
kl 14.15 - 15.15 Masterclass 1
kl 14.45 - 15.45 Masterclass 2
kl 16.00 - 17.00 Masterclass 3
 
kl 16.00 - 19.00 åpent for vinklubber og konsumenter
 
NB! Du må jobbe innen presse, Hotell og restaurant eller for en importør for å benytte påmeldingsskjemaet ovenfor.
 
Påmelding for vanlige vininteresserte vil bli annonsert via Apéritifs vanlige kurssider (klikk).
 

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.
Spørsmål? Send en mail
 

Italias ledende
Top Italian Wines Roadshow arrangeres av Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif. Gambero Rosso er Italias ledende magasin på gastronomi og vin, og er kanskje best kjent for sin årlige "Italian Wine Guide".
 
Gambero Rosso sammenlignes ofte med Guide Michelin, og regnes som Italias svar på den berømte guiden.
 
Det er andre gang Gambero Rosso arrangerer denne smakingen i Norge.
 
I alt 56 av Italias fremste vinprodusenter er representert til denne smakingen, og nedenfor kan du se hvem som kommer (med en lenke til deres hjemmesider). Arrangementet vil ikke være en ledet smaking, men en åpen løsning der deltakerne selv velger hvem man ønsker å snakke med av produsentene.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg på her
 

Disse vinhusene vil være representert den 19. januar 2011:
 

Forskjellige regioner:
 
Casa Vinicola Zonin
Gruppo Italiano Vini
Marchesi Antinori
Saiagricola
 
Piemonte:
 
Gaja
Marchesi di Barolo
Pio Cesare
Lombardia:
 
Guido Berlucchi & C.
Provenza
Veneto:
 
Bertani
Masi - Serego Alighieri
Nino Franco Spumanti
Ruggeri
 
Villa Sandi
Zenato
Trentino:
 
CAVIT
Ferrari
Alto Adige:
Nals Margreid
Friuli:
 
Collavini Eugenio
 
Livon
 
Emilia Romagna:
 
Chiarli - 1860
Medici Ermete & Figli
San Patrignano
 
Toscana:
 
Cecchi
 
ColleMassari - Grattamacco
 
Domini Castellare di Castellina
 
Principe Corsini
 

Rocca delle Macie
Ruffino
 
Tenimenti Angelini
 
Tenuta San Guido
 
Tenuta Sette Ponti
Tolaini
 
Marche:
 
Il Pollenza
 
Monte Schiavo

Abruzzo:
 
Illuminati
 
Masciarelli
 
Valle Reale
 
Villa Medoro
 
Molise:
Di Majo Norante
 
Puglia:
 
Cantine Due Palme
 
Conti Zecca
 
Leone de Castris
 
Torrevento
 
Calabria:
 
Librandi
 
Sicilia:
 
Cusumano
 
Donnafugata
 
Firriato
 
Gulfi
 
Planeta
 
Settesoli
 
Tasca d'Almerita
 
Sardinia:
 
Argiolas
 
Cantina Gallura
 
Feudi della Medusa
 
Tenute Sella&Mosca
 

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg på her
 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Så lekkert kan en laksefilet serveres
Dagens rett

Så lekkert kan en laksefilet serveres

Med både krydder og sprøstekt skinn og et luftig rødbeteskum forvandles en lakseside til den lekreste rett.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kalvefilet i gressløkssaus smaker ekstra lekkert etter all julematen
Dagens rett

Kalvefilet i gressløkssaus smaker ekstra lekkert etter all julematen

Kalvefilet er noe av det beste du kan servere og med denne sausen til blir det fest for smaksløkene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets festcocktail er med knusktørr musserende og en skvett akevitt
Ukens drink

Årets festcocktail er med knusktørr musserende og en skvett akevitt

Ønsk det nye året velkommen med den mest elegante av alle drinker: Champagnecocktail. Men som her har fått en vri ved å bruke akevitt i stedet for cognac.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Her finner du det perfekte drikkefølget til kalkunen
Julemat
Drikke til kalkun

Her finner du det perfekte drikkefølget til kalkunen

Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Så lekkert kan en laksefilet serveres
Dagens rett

Så lekkert kan en laksefilet serveres

Med både krydder og sprøstekt skinn og et luftig rødbeteskum forvandles en lakseside til den lekreste rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kalvefilet i gressløkssaus smaker ekstra lekkert etter all julematen
Dagens rett

Kalvefilet i gressløkssaus smaker ekstra lekkert etter all julematen

Kalvefilet er noe av det beste du kan servere og med denne sausen til blir det fest for smaksløkene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær å smake vin av en proff og bli en ekte hobbyekspert
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 06. januar i Oslo

Lær å smake vin av en proff og bli en ekte hobbyekspert

Lær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets festcocktail er med knusktørr musserende og en skvett akevitt
Ukens drink

Årets festcocktail er med knusktørr musserende og en skvett akevitt

Ønsk det nye året velkommen med den mest elegante av alle drinker: Champagnecocktail. Men som her har fått en vri ved å bruke akevitt i stedet for cognac.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her