Tidenes beste smaking fra Italia (HORECA)

Januar 2011 blir historisk når 56 av Italias desidert beste vinprodusenter kommer til Oslo. Gå ikke glipp av Gambero Rosso Top Italian Wines Roadshow.
Redaksjonen
24 November 2009 - 12:18

Det er igjen duket for en unik vinopplevelse i det Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif inviterer til "Top Italian Wines Roadshow 2011".
 
Ikke mindre enn 56 av Italias aller beste produsenter vil være tilstede og presenterer tre av sine aller beste viner - i alt 168 viner i verdensklasse.
 
I tillegg kan du delta på tre virkelig eksklusive masterclasses med 19 utvalgte viner i hver.
 
Hva er vel bedre enn å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg på her
 
Masterclasses med det beste fra Italia
Gambero Rossos ansvarlige redaktør, Danielle Cernilli og Marco Sabellico, vil sammen med Steven Spurrier holde tre egne masterclasses for presse og Horeca denne dagen.
 
Hver masterclass presenterer 19 unike viner fra 19 produsenter, slik at én vin fra hver deltakende produsent blir presentert i løpet av de tre masterclassene. Vinene som presenteres i masterclassene er spesielt plukket ut av Gambero Rosso og vil ikke bli presentert utenom masterclassene.
 
Masterclass-smakingene har et begrenset antall plasser og påmelding gjør du via lenken nedenfor (maks én påmelding pr person).
 
De som får plass på masterclasses kontaktes av Apéritif.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="deltakere">Les mer og se hvilke vinprodusenter du får møte her
 
Gå ikke glipp av denne unike smakingen - meld deg på i dag!
 

è Meld deg på her (klikk)
 
KUN presse, Hotell- og restaurantbransjen, importører og Vinmonopolets ansatte.

Tid: Onsdag 19. januar 2011 kl. 13.30 - 16.00
Pris: Gratis for presse, Hotell- og restaurantbransjen og importører
 
Sted: Grand Hotel, Speilsalen
Karl Johansgate 31, 0159 Oslo.

Arrangementet onsdag 19. januar forløper seg slik:
 
kl 13.30 - 14.15 Åpent for Vinmonopolets ansatte.
kl 14.15 - 16.00 Åpent for presse, Hotell- og restaurantbransjen og importører
kl 14.15 - 15.15 Masterclass 1
kl 14.45 - 15.45 Masterclass 2
kl 16.00 - 17.00 Masterclass 3
 
kl 16.00 - 19.00 åpent for vinklubber og konsumenter
 
NB! Du må jobbe innen presse, Hotell og restaurant eller for en importør for å benytte påmeldingsskjemaet ovenfor.
 
Påmelding for vanlige vininteresserte vil bli annonsert via Apéritifs vanlige kurssider (klikk).
 

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.
Spørsmål? Send en mail
 

Italias ledende
Top Italian Wines Roadshow arrangeres av Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif. Gambero Rosso er Italias ledende magasin på gastronomi og vin, og er kanskje best kjent for sin årlige "Italian Wine Guide".
 
Gambero Rosso sammenlignes ofte med Guide Michelin, og regnes som Italias svar på den berømte guiden.
 
Det er andre gang Gambero Rosso arrangerer denne smakingen i Norge.
 
I alt 56 av Italias fremste vinprodusenter er representert til denne smakingen, og nedenfor kan du se hvem som kommer (med en lenke til deres hjemmesider). Arrangementet vil ikke være en ledet smaking, men en åpen løsning der deltakerne selv velger hvem man ønsker å snakke med av produsentene.
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg på her
 

Disse vinhusene vil være representert den 19. januar 2011:
 

Forskjellige regioner:
 
Casa Vinicola Zonin
Gruppo Italiano Vini
Marchesi Antinori
Saiagricola
 
Piemonte:
 
Gaja
Marchesi di Barolo
Pio Cesare
Lombardia:
 
Guido Berlucchi & C.
Provenza
Veneto:
 
Bertani
Masi - Serego Alighieri
Nino Franco Spumanti
Ruggeri
 
Villa Sandi
Zenato
Trentino:
 
CAVIT
Ferrari
Alto Adige:
Nals Margreid
Friuli:
 
Collavini Eugenio
 
Livon
 
Emilia Romagna:
 
Chiarli - 1860
Medici Ermete & Figli
San Patrignano
 
Toscana:
 
Cecchi
 
ColleMassari - Grattamacco
 
Domini Castellare di Castellina
 
Principe Corsini
 

Rocca delle Macie
Ruffino
 
Tenimenti Angelini
 
Tenuta San Guido
 
Tenuta Sette Ponti
Tolaini
 
Marche:
 
Il Pollenza
 
Monte Schiavo

Abruzzo:
 
Illuminati
 
Masciarelli
 
Valle Reale
 
Villa Medoro
 
Molise:
Di Majo Norante
 
Puglia:
 
Cantine Due Palme
 
Conti Zecca
 
Leone de Castris
 
Torrevento
 
Calabria:
 
Librandi
 
Sicilia:
 
Cusumano
 
Donnafugata
 
Firriato
 
Gulfi
 
Planeta
 
Settesoli
 
Tasca d'Almerita
 
Sardinia:
 
Argiolas
 
Cantina Gallura
 
Feudi della Medusa
 
Tenute Sella&Mosca
 

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå ikke glipp av tidenes italienske vinsmaking - meld deg på her
 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet
+
Godbiter i pollisten

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet

For den har fast plass og er et virkelig godt kjøp i ny årgang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
+
Ukens vin

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône

Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet
+
Godbiter i pollisten

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet

For den har fast plass og er et virkelig godt kjøp i ny årgang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
+
Ukens vin

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône

Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her