Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 06 Februar 2001 - 10:33

    Underjordisk delikatesse

    Trøfler i honning, i ost og paté. Trøffelsjokolade, trøfler til speilegg, pasta eller mikset med sopp. Trøfler kan brukes til så mangt - og gjør maten til en gastronomisk opplevelse. Trøfler er eksklusive, ettertraktede og eksotiske med en kilopris på opp
    06. februar 2001
  • 06 Februar 2001 - 01:00

    Underjordisk delikatesse

    Trøfler i honning, i ost og paté. Trøffelsjokolade, trøfler til speilegg, pasta eller mikset med sopp. Trøfler kan brukes til så mangt - og gjør maten til en gastronomisk opplevelse. Trøfler er eksklusive, ettertraktede og eksotiske med en kilopris på opp
    06. februar 2001
  • 05 Februar 2001 - 19:51

    Nyhetsbrev nr. 1 2001

    Styret i foreningen har besluttet å utgi et nyhetsbrev til medlemmene via disse nettsidene. På den måten håper det å bidra til et større engasjement blant medlemmene. I dette nyhetsbrevet kan du blant annet lese om hvilke arrangementer som er under oppsei
    05. februar 2001
  • 03 Februar 2001 - 17:22

    Maurice Hennessy kommer - du er invitert

    Som Apéritifs gjest kommer Maurice Hennessy til Norge, en av de siste gjenlevende av den berømte familien som skapte verdens største cognachus. Du inviteres til spennende foredrag og en unik smaking der den dyreste cognacen du skal stifte bekjentskap med
    03. februar 2001
  • 03 Februar 2001 - 01:00

    Vil ha egen reiselivsminister

    Reiselivsnæringen finner seg ikke lenger i å bli avspist med lite både tid og ressurser fra Handels- og næringsministeren. Utfordringene står i kø, og nå krever bransjen et troverdig engasjement fra statsråden - eller en egen reiselivsminister.
    03. februar 2001
  • 02 Februar 2001 - 01:00

    Erstatningskrav mot Staten?

    Norges største private akevittprodusenten, Gavin, reiser nå sak mot Norge for EFTA Surveillance Authority (ESA) for å få laget sine akevitter i Norge. - Vi har ventet over et halvt år på et positivt svar fra sosialminister Guri Ingebrigtsen, og nå er tålm
    02. februar 2001
  • 31 Januar 2001 - 01:00

    Internasjonale nyheter i januar

    Apéritif gir deg internasjonale nyheter om vin, brennevin og annet godt drikke ved å overvåke andre mediers nyhetssider. Siden vil bli kontinuerlig oppdatert med det redaksjonen finner av spennende ting ute i den store verden.
    31. januar 2001
  • 30 Januar 2001 - 21:28

    Lekk som en sil

    I løpet av 14 år, fra 1984 til 1998, er rekrutteringen til kokkeyrket utenom institusjonene i snitt fordoblet, noe som gjør kokkefaget til en av de mest populære yrkesutdannelsene og en av de med høyest status. De beste kokkene kan få den lønna de vil ha,
    30. januar 2001
  • 30 Januar 2001 - 01:00

    Lekk som en sil

    I løpet av 14 år, fra 1984 til 1998, er rekrutteringen til kokkeyrket utenom institusjonene i snitt fordoblet, noe som gjør kokkefaget til en av de mest populære yrkesutdannelsene og en av de med høyest status. De beste kokkene kan få den lønna de vil ha,
    30. januar 2001
  • 28 Januar 2001 - 01:00

    Nytt om navn

    Har du akkurat ansatt en ny medarbeider eller gitt noen en ny stilling i bedriften, sender du selvfølgelig melding om det til Horecanett og til den nye spalten nytt om navn.
    28. januar 2001
  • 28 Januar 2001 - 01:00

    Neverdal ny restaurantsjef

    Stig Neverdal, 33, er ansatt som restuarantsjef.
    28. januar 2001
  • 28 Januar 2001 - 01:00

    Wolfgang Töpper fra Grand til Akerrestaurantene

    Wolfgang Töpper, 36, er ansatt som administrerende direktør.
    28. januar 2001
  • 24 Januar 2001 - 18:06

    Medlemsundersøkelse

    Vi vil også ha din hjelp, kall det selvhjelp. Det handler ganske enkelt om en medlemsundersøkelse. Gi oss dine svar så raskt som mulig.
    24. januar 2001
  • 24 Januar 2001 - 18:04

    Det ekte greske kjøkken

    Nord-Hellas mest anerkjente kjøkkensjef og ivrig Slow Food'er, Nikos Katsanis, kommer til Oslo den 11. mars hvor han inviterer deg på en femretters meny med smakebiter fra det ekte greske kjøkken, langt fra tavernamaten du kjenner fra turiststedene.
    24. januar 2001
  • 24 Januar 2001 - 17:55

    Fin nese for fin fangst

    Balconevise, Toscana: Azurra har bråstoppet og står på hodet ned i jorda; Rolando er på full fart etter. For hunden vil helst ikke dele på trøflene - når han endelig finner noe. Andre hadde mer flaks.
    24. januar 2001
  • 24 Januar 2001 - 01:00

    Max Havelaar og NorgesGruppen inngår samarbeidsavtale

    Målsetningen er å bidra til økt handel med utviklingsland etter de etiske prinsipper som Max Havelaar til enhver tid jobber etter. De Max Havelaar-merkete produktene NorgesGruppen nå vil vurdere å innarbeide i sine butikker er te, kakao/sjokolade, honning
    24. januar 2001
  • 20 Januar 2001 - 01:12

    Smakens historie

    Avstanden mellom bøkenes og matens verden kan iblant synes lang. Den er allikevel ikke lengre enn at Nasjonalbiblioteket, i samarbeid med Henry Notaker, har bygget bro mellom disse, på hver sin måte, nødvendige næringskilder.
    20. januar 2001
  • 20 Januar 2001 - 01:00

    Vinn to flasker med Bollinger champagne

    Svarer du riktig på fem spørsmål, kan du vinne to flasker med Bollinger champagne. Importøren T. Storm og Sønner har satt opp hele tre slike premier, så det er ingen umulighet å vinne. Send inn svaret via våre sider så kanskje du snart kan glede deg over
    20. januar 2001
  • 20 Januar 2001 - 01:00

    Få Apéritif på papir gratis i ett år

    Verver du tre nye brukere til Horecanett, gir vi deg et gratisabonnement på papirutgaven til Apéritif i ett år. Kravet er at de du verver arbeider i bransjen og at vi får det bekreftet når vi henvender oss til dem. Rusmiddeldirektoratet stiller kravet, ik
    20. januar 2001
  • 19 Januar 2001 - 14:18

    Stor Familie

    Med 100 forskjellige druer i favnen og en idealists entusiasme for kombinasjonen vin og mat, står Brown Brothers i en særstilling blant vinprodusentene i Australia.
    19. januar 2001
  • 18 Januar 2001 - 01:00

    Din egen etikett

    Kunne du tenke deg din egen logo eller stedets navn på flasken med husets vin? Det trenger ikke koste deg en formue og ikke behøver det være flere tusen flasker du kjøper heller.
    18. januar 2001
  • 16 Januar 2001 - 17:30

    Verneverdige Hellstrøm

    Er dette gastronomiske ulandet rede til å verdsette kulturinstitusjoner som Eyvind Hellstrøm og Bagatelle? Bagatelles to Michelin-stjerner er en oppsiktsvekkende prestasjon i et gastronomisk undereksponert og underutviklet land som Norge. Noen burde ha sa
    16. januar 2001
  • 13 Januar 2001 - 19:44

    Australske Brown Brothers besøker Apéritif 6. februar

    Brown Brothers kommer til Oslo og Apéritif byr på smaking av hele åtte av vinene til et Australias mest kjente vinhus. Selvfølgelig vil du lære om vin fra down under med vekt på området Victoria. Og du kan skaffe deg et diplom som blindsmaker i en morsom
    13. januar 2001
  • 13 Januar 2001 - 19:07

    Lær om italiensk vin og mat den 4. februar

    Opplev ekte italiensk mat, drikk toppviner til og lær om alt du smaker. Mens du nyter, deler Nicolas Blomgren, restaurantsjef på 2. Etage, Continental, sine kunnskaper med deg. Alt skjer i uformelle og hyggelige omgivelser på Terra Bar & Restaurant. Spenn
    13. januar 2001
  • 10 Januar 2001 - 03:54

    Nyheter på polet januar 2001

    Masse godt rødt i alle prisklasser, en fantastisk XO cognac og en deilig portvin er essensen av januarnyhetene fra Polet. Et lite tips om i hvilke butikker du finner dine utvalgte viner får du også.
    10. januar 2001