Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 10 Juli 2009 - 10:01

    Jacobsen på bjerget

    Carlsbergs grunnlegger, Jacob Christian Jacobsen, var en usedvanlig fremsynt mann, og historien om Carlsberg omfatter det meste: Familiefeider, industriell dristighet og vitenskapelige oppdagelser med betydning for en hel verden.
    10. juli 2009
  • 10 Juli 2009 - 01:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet. Kyllingkjøttdeig inneholder nemlig vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    10. juli 2009
  • 09 Juli 2009 - 01:00

    Ferskfiskball

    Hjemmelaget fiskemat er utrolig deilig og mye enklere enn mange tror. Prøv selv og du vil aldri spise anet enn hjemmelaget siden.
    09. juli 2009
  • 08 Juli 2009 - 01:00

    A cool summerbreeze

    La deg friste av denne deilige sommersalaten til middag i dag - enkel å lage er den også.
    08. juli 2009
  • 07 Juli 2009 - 10:01

    Hvit sommerfavoritt til knallpris

    Få hvitviner kan konkurrere med en delikat og tørr Mosel-riesling om posisjonen som sommerfavoritt.
    07. juli 2009
  • 07 Juli 2009 - 01:00

    Bruschetta med langtidsmodnet norsk spekeskinke

    En enkel italiensk rett med norske råvarer og som smaker fortreffelig i sommervarmen er perfekt tidlig i uken.
    07. juli 2009
  • 04 Juli 2009 - 01:00

    Amerikansk festmeny

    Det er kanskje grillrettene du forbinder mest med USA, og på deres nasjonaldag har vi satt sammen en amerikansk meny til deg, til og med med video som viser hvordan du gjør tilbereder den.
    04. juli 2009
  • 03 Juli 2009 - 13:05

    Meld deg på Vinkelneren og WSET Diploma 2010

    Det er nå åpnet for påmelding til Vinkelnerkurset 2010 og WSET Diploma i regi av Kulinarisk Akademi.
    03. juli 2009
  • 03 Juli 2009 - 12:31

    Stiansen vant pris for verdens beste festbok

    Under en seremoni i det berømte teateret Comédie Française i Paris ble Annette og Bent Stiansen i går kveld ropt opp på scenen som vinnere i klassen "Verdens beste festbok" i Gourmand World Cookbook Awards.
    03. juli 2009
  • 03 Juli 2009 - 01:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    03. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 17:00

    Nyhetene på polet juli 2009

    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 16:59

    Nye musserende viner og sider i juli 2009

    God eplesider er en sjeldenhet her til lands, og en konkurrent til så vel musserende vin og øl.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 16:57

    Nye hvitviner fra Sør-Frankrike i juli 2009

    De røde nyhetene fra Languedoc er mer overbevisende enn de hvite. Likevel er det noen viner som absolutt er verd å prøve ut.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 16:56

    Andre nye hvitviner i juli 2009

    Tyske rieslinger topper listen over andre hvite nyheter også i juli. Men for de som leter etter andre og litt rimeligere alternativer er det også mange virkelig gode kjøp.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 16:55

    Nye rødviner fra Sør-Frankrike i juli 2009

    Languedoc stikker av med oppmerksomheten i lanseringen av i alt 17 nye rødviner fra det sørlige Frankrike.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 16:54

    Andre nye rødviner i juli 2009

    Det er ikke lett å hevde seg for viner fra andre vinregioner når så nyhetene preges av så mange gode kjøp fra Sør-Frankrike, men noen kandidater fra Italia er verd å se nærmere på.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 16:53

    Nytt brennevin i juli 2009

    En ulagret akevitt og en tilsvarende armagnac sammen med en moderne utgave av den fatlagrete armagnacen er det mest interessante på brennevinssiden i juli.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 09:46

    Mest økovin på vestkanten

    Oslo-folk drikker mest økologisk vin og vestkantfolket etterspør slik vin aller mest i følge ferske tall fra Vinmonopolet.
    02. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 01:00

    Lammespyd

    Enkle, velsmakende retter er deilig på varme late sommerdager. Dette grillspydet lager du i en fei.
    02. juli 2009
  • 01 Juli 2009 - 13:00

    Vin som doggybag

    Franske restauranter lar gjestene få ta med seg skvettene hjem.
    01. juli 2009
  • 01 Juli 2009 - 11:16

    Theatercafeen blir cool

    I sommer lanseres et nytt og ledigere konsept på tradisjonsrike Theatercafeen.
    01. juli 2009
  • 01 Juli 2009 - 10:01

    Sommerlige knallkjøp

    To gode hvite gjensyn. I tillegg til den hvite sicilianeren finnes det en rosa og en rød utgave som også er til å bli glad av og i.
    01. juli 2009
  • 01 Juli 2009 - 01:00

    Middagssalat med kylling

    Frisk, knasende hjertesalat med saftig kylling og herlige kikerter er et fantastisk måltid midt i uken.
    01. juli 2009
  • 30 Juni 2009 - 15:00

    Norge med på Cheese 2009

    Pultost fra Hedmark og Oppland og brun geitost fra Sogn representerer Norge på den internasjonale ostemessen Cheese 2009.
    30. juni 2009
  • 30 Juni 2009 - 13:52

    Rock og fesk

    Det er menyen for Buktafestivalen i Tromsø.
    30. juni 2009