Vinkelnerkurset starter januar 2010 og har som vanlig 6 undervisningsuker - én pr. måned - til og med juni, med eksamen i slutten av juni.
De samme gode forelesere som tidligere år, blant annet; Arne Ronold MW, Christopher Moestue, Knut Espen Misje og Kulinarisk Akademis egen Ole Martin Alfsen.
Vinkelnerstudiet er spesielt godt egnet for ansatte med ansvar for vinutvalg i restauranter. Vinkelnerens mest sentrale oppgaver blir grundig gjennomgått, og inkluderer gjestebehandling, salg av vin, oppsett av vinkart, lagring, lagerhold og servering, dekantering og lufting. Studiet gir grundig og utfyllende kunnskap om de mest relevante aspekter ved vin og brennevin, vinsmaking og mat og vin i kombinasjon. Verdens viner og vinlovgivning blir nøye gjennomgått og forklart.
Les mer om vinkelnerkurset her (klikk)
Påmelding gjøres via mail til Céline Vannson på cv@kulinariskakademi.no.
WSET Diploma starter også i januar og med sine samlinger gjennom vårsemestrene 2010/2011
Wine & Spirit Education Trust er en internasjonal vinutdannelse. I Norge undervises det på tre nivåer som bygger på hverandre. Det er Intermediate Certificate, Advanced Certificate og Diploma.
Kurset administreres av Universitetet i Stavanger
Kontakt person på UiS er:
Mette Høgsand
Telefon 51 83 30 78
Kurset holdes av Kulinarisk akademi Oslo
Kontaktperson på KA er:
Ole Martin Alfsen
Telefon 23 23 15 80
Påmelding til alle WSET-kurs skjer på denne siden (klikk)
Gå også inn på www.kulinariskakademi.no for nærmere informasjon.