Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 07 Januar 2010 - 15:11

    Nyhetene på polet januar 2010 - Brennevin

    Whiskyfansen har også god grunn til å glede seg, for to vellagrete maltwhiskyer i to helt forskjellige stiler, til gode priser (slik whisky er dyrt), er ikke hverdagskost. De som setter pris på en fruktig cognacstil med dempet fatpreg er også bønnhørt.
    07. januar 2010
  • 07 Januar 2010 - 11:10

    Klar for NM?

    Har du en norgesmester i magen, er datoen den 7. februar.
    07. januar 2010
  • 06 Januar 2010 - 19:00

    Mack dropper ølfestivalen

    Etter ti år kutter Mack den tradisjonsrike og populære ølfestivalen.
    06. januar 2010
  • 06 Januar 2010 - 16:00

    Selger Tynset stasjon for 5,5 millioner

    Edgar Skjønhals har solgt Tynset stasjon. Kjøper er Valon Salihu som åpner Stasjon' restaurant og bar som har et klart mål om å satse på god mat.
    06. januar 2010
  • 06 Januar 2010 - 13:00

    Tjener en milliard på Arcus

    Arcus har som mål å flytte inn i en ferdig fabrikk innen andre kvartal 2012. Kostnadsrammen er nesten en milliard.
    06. januar 2010
  • 06 Januar 2010 - 11:26

    To restauranter til salgs i Tønsberg

    I fjor gikk flere serveringssteder konkurs i Tønsberg, og nå i januar er to restaurantlokaler og en pub på utkikk etter nye eiere.
    06. januar 2010
  • 06 Januar 2010 - 01:00

    Brennhet potetsuppe

    Når kulda setter seg skikkelig i kroppen er det herlig å kjenne varmen bre seg med denne deilige suppen.
    06. januar 2010
  • 04 Januar 2010 - 17:20

    24. mars i Oslo - Fisk og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi

    Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.
    04. januar 2010
  • 04 Januar 2010 - 01:00

    Omelett i burgerbrød

    I dag får du tips om en lettlaget, men velsmakende rett som små som store kan lage.
    04. januar 2010
  • 03 Januar 2010 - 02:07

    Prisdumping på champagne

    Finanskrisen, spanske cava, italienske prosecco og andre musserende skaper priskrig på champagne.
    03. januar 2010
  • 03 Januar 2010 - 01:00

    Bakt fenalår

    Det er ingenting i veien for å servere fenalår varmt - prøv denne lekre oppskriften.
    03. januar 2010
  • 02 Januar 2010 - 01:00

    Tørrfisksuppe med bacon og chorizo

    I dag serverer vi en kjempegod suppe som virkelig varmer på en hustrig dag med sin fyldige og fyrige smak.
    02. januar 2010
  • 01 Januar 2010 - 01:00

    Vinsmaking med fransk stjerne (BI)

    Oppdag et av verdens mest berømte vinområder i det vi smaker 11 toppviner sammen med en av Alsaces store vinstjerner.
    01. januar 2010
  • 01 Januar 2010 - 01:00

    Reinsdyrmedaljong

    Nytt år med nye forsetter, men vi er ikke snauere enn at vi serverer et deilig viltmåltid denne første dagen i det nye året.
    01. januar 2010
  • 31 Desember 2009 - 01:00

    Nyttårsaftens festmeny

    Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant - som alltid får du gode drikkeforslag til.
    31. desember 2009
  • 30 Desember 2009 - 12:00

    Smell til med en drink på nyttårsfesten

    Fint skal det være når det nye året skal feires, og det er klart at det er en klassisk champagnecocktail vi serverer. Godt Nytt År!
    30. desember 2009
  • 30 Desember 2009 - 01:00

    Nyttårskalkunen

    Nå kan du lære å lage en saftig kalkun sammen med Apéritif sitt videokjøkken - se alle tipsene til stuffing, steking, saus og drikkeforslag her!
    30. desember 2009
  • 29 Desember 2009 - 01:00

    Torsk med sandefjordsmør

    Torsk er en juletradisjon for mange, og det finnes knapt noe bedre å servere etter de mange dagene med tung julemat.
    29. desember 2009
  • 28 Desember 2009 - 08:28

    Bryter Aass Bryggeri alkoholloven?

    Aass Bryggeri har et bilde av et ølglass på sine nettsider. Ulovlig alkoholreklame og må fjernes, mener Helsedirektoratet.
    28. desember 2009
  • 28 Desember 2009 - 01:00

    Pai med juleskinke og rødkål

    Har du rester igjen etter julefesten passer det godt å lage en deilig pai av det, prøv bare denne oppskriften selv.
    28. desember 2009
  • 27 Desember 2009 - 01:00

    Dampet kveite med fondantpoteter

    Vi har noen av verdens beste råvarer i Norge, og i dag har vi laget en skikkelig lekker rett på en av våre aller beste matfisker - kveita.
    27. desember 2009
  • 26 Desember 2009 - 01:00

    Slik koker du perfekt pinnekjøtt

    I dag venter vestlandets stolthet deg - nyt av det herlige pinnekjøttet og fortsatt Gledelig Jul!
    26. desember 2009
  • 25 Desember 2009 - 01:00

    Juletapas

    Her får du nye, gode oppskrifter til det store julekoldtbordet - gledelig jul!
    25. desember 2009
  • 24 Desember 2009 - 01:01

    Apéritifs julekalender 2009

    Apéritifs julekalender er ekstra smaksrik. 24 adventsgleder fra alle verdens vinhjørner.
    24. desember 2009
  • 24 Desember 2009 - 01:00

    Klassisk ribbe med sprø svor

    Her får du den beste oppskriften på hvordan juleribba skal bli perfekt - på video! Riktig God Jul!
    24. desember 2009