Redaksjonen

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 25 Januar 2010 - 16:30

    Meteorologisk meny

    På en holme utenfor Bjorøy, vest for Bergen, ligger Cornelius. Menyen bestemmes av været akkurat den dagen. Uansett er sjømaten alltid sekundfersk.
    25. januar 2010
  • 22 Januar 2010 - 12:00

    Nyskapende legende

    Denne røde fristelsen er signert en pioner innen bartendingens verden, og nå kan du lage den lekre drinken selv.
    22. januar 2010
  • 22 Januar 2010 - 11:50

    Baren som laboratorium

    Fremtidens cocktail er her. På Tailor i New York blander Eben Freeman drinker med baconfett, tyggis og puffet ris.
    22. januar 2010
  • 22 Januar 2010 - 01:00

    Lag denne smakskraftige innpakningen for kyllingfileten

    Balsamico sørger sammen med mange andre ingredienser for det.
    22. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 22:00

    Et stykke Tyrkia i Harstad

    Det er den svenske kokken Baris Erman som skal introdusere harstadværingene for tyrkisk mat.
    21. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 19:00

    Er du matglad?

    Da kan du delta i TINE og NKL sin store konkurranse.
    21. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 16:00

    Jamie tok til tårene

    Under tv-opptakene til sin nye serie «Jamie Oliver's Food Revolution» fikk den kjente kokken så mye motbør at han tok til tårene.
    21. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 14:30

    Vil ha Wacs i 2014

    I kokkelaugkretser mobiliseres det for å få arrangere neste Wacs-kongress i 2014.
    21. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 12:31

    Dette drikker du til kylling

    Kyllingvennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du 49 gode produkter å velge blant.
    21. januar 2010
  • 21 Januar 2010 - 01:00

    Lun blomkålsalat med salsa

    Noen salater kan også serveres varme, slik som denne lekkerbiskenen.
    21. januar 2010
  • 20 Januar 2010 - 19:00

    Torres junior overtar i Chile

    Miguel Torres jr. skal videreutvikle familiens satsing i Chile.
    20. januar 2010
  • 20 Januar 2010 - 16:32

    Pizzakjede-suksess

    Norges raskest voksende pizzakjede åpner nå sitt 76. utsalg, og det på Gjøvik.
    20. januar 2010
  • 20 Januar 2010 - 09:20

    25. februar i Oslo - Sushi og japansk kokekunst på Kulinarisk Akademi

    Norges beste kokker lærer deg hvordan du skal lage den lekreste sushi og andre japanske spesialiteter i dette spennende kokkekurset.
    20. januar 2010
  • 20 Januar 2010 - 01:24

    Bli med Penfolds til London

    Vær med og test dine kunnskaper om drikke. Premien i Young Sommelier 2010-konkurransen er en fantastisk tur til London som inkluderer blant annet en vinsmaking av vellagret Penfolds-vin. Den kan bli din.
    20. januar 2010
  • 20 Januar 2010 - 01:23

    Klar for NM?

    Har du en norgesmester i magen, er datoen den 7. februar.
    20. januar 2010
  • 20 Januar 2010 - 00:25

    7. februar i Oslo - Bli med på en vinterdag med vin

    Dropp skiene denne søndagen til fordel for en dag med vin og spennende konkurranser.
    20. januar 2010
  • 19 Januar 2010 - 15:23

    Stripping, men ikke alkohol

    Eieren av strippeklubben og puben Flørt føler seg forskjellsbehandlet etter at Moss kommune har brukt to måneder på søknaden om skjenkebevilling.
    19. januar 2010
  • 17 Januar 2010 - 01:00

    Ovnsbakte kyllinglår med estragon og sopp

    Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor kylling er manges favoritt når man kan lage så deilige retter som denne.
    17. januar 2010
  • 15 Januar 2010 - 13:00

    Svart arbeid bør gi skjenkestopp

    Grove brudd på skattereglene og svart avlønning må føre til tap av skjenkebevilling, mener LO.
    15. januar 2010
  • 15 Januar 2010 - 11:13

    Fagforening raser mot stripping

    - Stripping er forsøpling av hele restaurantbransjen, mener Hordaland Hotell- og restaurantarbeiderforening - myntet på den nye strippebaren i Bergen.
    15. januar 2010
  • 15 Januar 2010 - 01:00

    Biff med rotfruktsrisotto

    Flesk til med en skikkelig deilig biffmiddag med italiensk vri denne fredagen.
    15. januar 2010
  • 14 Januar 2010 - 17:53

    Skeie starter fiskerestaurant

    Det var (blant annet) med norsk sjømat Geir Skeie sikret seg seier i Bocuse d'Or, så hva er ikke mer naturlig at det er det som blir hans bidrag til landets restauranttilbud.
    14. januar 2010
  • 14 Januar 2010 - 14:00

    Tre nye spydspisser på matfeltet

    Kystens Hus AS i Tromsø, Kunnskapsparken i Sogn og Fjordane AS og Dyrskun Arrangement AS i Seljord er tildelt status som inkubator for mat- og naturbaserte næringer.
    14. januar 2010
  • 14 Januar 2010 - 12:30

    19. - 21. august i Oslo - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs

    I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.
    14. januar 2010
  • 14 Januar 2010 - 01:00

    Strimlet svinekjøtt med nøttesaus

    Smakfullt, krydret og lett er stikkord for dagens fristende måltid med det andre hvite kjøttet.
    14. januar 2010