
Den enkle sursøt sausen

Fremgangsmåte
Du kjenner den nok igjen fra klassikeren svinekjøtt med sursøt saus som du finner på alle kinarestauranter.
Her finner du oppskrifter på veldig mange spennende sauser
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
Pekingandsaus

Fremgangsmåte
Oljen varmes og bønnesausen røres i under svak varme. Tilsett sukkeret med 2 - 3 ss vann og varm opp til sukkeret har smeltet.
Ha så i sesamoljen og la det hele koke opp.
Her finner du oppskrifter på veldig mange spennende sauser
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
Sursøt saus

Fremgangsmåte
Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp under omrøring.
Dette er den klassiske sursøte sausen fra Kina. Du kjenner den nok igjen fra klassikeren svinekjøtt med sursøt saus som du finner på alle kinarestauranter.
Her finner du oppskrifter på veldig mange spennende sauser