Oppskrifter
Tom Kha Gai - enkel
Fremgangsmåte
- Kok opp kyllingkraften og legg i finkuttet ingefær, hvitløk og sitrongress, og la det småkoke i 3 minutter.
- Skjær kyllingfiletene i biter og ha dem i kraften.
- Kok videre i 2 minutter og tilsett resten av ingrediensene.
- Om du ikke vil ha chilistyrke, dropper du bare srirachaen - eller reduserer mengden.
- Trekk til side og sjekk at kyllingen er ferdig kokt.
- Server med kokt ris.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 214.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
87 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 299.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
Asiatisk grønnsaksuppe med kylling
Fremgangsmåte
- Stek kyllingen og sett det til side.
- Knus sitrongresset.
- Kok opp kokosmelk, eplemost og buljong.
- Fres grønnsakstrimlene i olje i en kjele. Tilsett ingefær, chili og sitrongress.
- Hell på den varme kokosmelkblandingen.
- La suppen småkoke i 4-5 minutter.
- Tilsett kyllingen og hakket koriander mot slutten av koketiden.
- Smak til med salt og pepper.
- Fjern sitrongresset før servering.
Tips: Server suppen varm og gjerne med godt brød til.
Mange asiatiske supper du bør prøve
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
TysklandVolum: 0.50 l Pris: 74.60 kr Bestillingsutvalget85 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå