Oppskrifter

Tempura-stekt kinakål

Fremgangsmåte
- Bruk det hvite på kålen og kutt den i størrelse 2 x 4 cm.
- Bland tempurarøren etter oppskrift på pakken, men bytt ut vann med 3 ss soya.
- Dypp kinakålen i tempurarøren og friter i olje ved 180 grader til de blir gylne og sprø.
- Legg på kjøkkenpapir og server nystekt.
Tips:
Beregn ca. 6 biter pr. porsjon
Tempurarøre kjøpes i asiatiske butikker. Den er ferdigblandet mel som blandes ut med vann og brukes som frityrrøre, men kan også lages selv.
Disse rullene er gode som forrett eller som tilbehør til kylling, fisk og salater. Serveres de som egen rett, er det godt å ha en søt chilisaus ved siden av.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget84 POENG
Forsiden akkurat nå