mat- og vinklubb
Bli abonnent og skaff deg alle vintipsene, rabattene og fordelene
Foto: (Juanmonino)

Bli abonnent og skaff deg alle vintipsene, rabattene og fordelene

Som abonnent får du lese vintips og tester forbeholdt deg. Du får også rabatt på alle våre arrangementer, i tillegg til masse annet interessant lesestoff. Du kan velge mellom flere abonnementspakker.
08 November 2019 - 11:45

Vi gleder oss til å gi deg lesestoff som du ikke finner andre steder. Lesestoff som det er lagt mye arbeid i av dyktige journalister som er svært kunnskapsrike når det gjelder mat og drikke. De skriver for deg og de andre mene når du melder inn.

Her kan du se alt du har gått glipp av

Bli abonnent i dag - du kan velge mellom flere abonnementspakker

Du blir først til mølla og får tak i godbitene

Som abonnent får du enerett til å lese Apéritifs populære faste spalter som Ukens vin og Godbiter i pollisten, signert vår redaktør Aase E. Jacobsen. Hennes artikler gjør at vinene som anbefales fort blir utsolgt. Du får du tilgang til artiklene én til to dager via nyhetsbrev før sakene ligger på forsiden. Dermed kan du sikre deg de gode kjøpene.

I tillegg får du tips til ekstra spennende viner som kommer til Norge i svært begrenset antall og som du må være abonnent for å lese om.

Ikke minst går du en ukentlig spalte om unike mat- og drikkekombinasjoner skrevet av våre erfarne spaltister.

Rabatt på vinsmakinger og middager

Apéritif tilbyr mer enn 170 vinkurs, middager og messer i løpet av et år, ikke bare i Oslo, men også i Trondheim og snart også andre byer. Når du melder deg inn får du rabatt på alle våre kurs, også for ditt følge.  Og ikke minst får du muligheten til å melde deg på før alle andre.

Du inviteres også til Winemakers Dinner kun for abonnenter, eller til spesielle vinkurs hvor du får smake sjeldne viner.

Få magasinet Apéritif i postkassen - eller les det digitalt

Du kan lese det populære papirmagasinet digitalt eller du kan få det levert på dørmatta eller postkassen åtte ganger i året.  Alltid med fristende lesestoff fra hele verden. Avhengig av hvilken abonnementspakke du velger.

Her ser du valgene og bestiller abonnement

Som abonnent har du tilgang til digitale utgaver tilbake til 2019.

Spennende lesestoff bare for abonnenter

Du får reportasjer om restauranter, barer, mattradisjoner fra hele verden. Vi serverer også tester av vin og annet god drikke.

Rabatt på «verdens beste vinglass»

Skulle du ønske at du kun hadde ett vinglass som passet til alle typer vin? Det kan du sikre deg som abonnent med en rabatt som monner. Den verdensberømte vinskribenten Jancis Robinson har sammen med den prisbelønte designeren Richard Brendon laget et slikt.  Også en karaffel.

Nyhetsbrev hver uke med oppdaterte tilbud

Du får et eget nyhetsbrev hver uke der alle tilbudene til deg er med. På forsiden vår ligger det alltid saker kun for abonnenter. Du kan også gå til klubbsiden der finner du alle nye og eldre saker.

Vi har satt sammen flere abonnementspakker som du kan velge blant

Her ser du valgene og bestiller abonnement

Abonnementet løper til det blir sagt opp. Se vilkårene her

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er det franske kjøkken dødt? Noen toppkokker mener det
+

Er det franske kjøkken dødt? Noen toppkokker mener det

Macrons regjering ønsker at Frankrikes unge kokker skal finpusse sitt håndverk utenlands. Holder ikke det franske kjøkken koken lenger?

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Sveits’ hemmelige vinskatt
+

Sveits’ hemmelige vinskatt

Sveits er kjent for høye priser, men for vin er det faktisk mulig å finne gode kjøp i både midtre og høyere prisklasse, og viner som konkurrerer med de beste. Graubünden i det østre Sveits er ett eksempel.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste barbaresco-kjøp
+
Godbiter i pollisten

Beste barbaresco-kjøp

Barbaresco tar etter Barolos galopperende priser, men noen holder igjen, som disse. Som derfor er de beste kjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er resultatet av at en burgundstjerne inntar Sør-Rhône
+
Ukens vin

Dette er resultatet av at en burgundstjerne inntar Sør-Rhône

Den er derfor veldig annerledes enn mange andre viner fra denne delen av det sørlige Rhône. Men samtidig et realt kupp.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en duftende pho-suppe med reinskav
Dagens rett

By på en duftende pho-suppe med reinskav

Den uvanlige kombinasjonen bare må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er det franske kjøkken dødt? Noen toppkokker mener det
+

Er det franske kjøkken dødt? Noen toppkokker mener det

Macrons regjering ønsker at Frankrikes unge kokker skal finpusse sitt håndverk utenlands. Holder ikke det franske kjøkken koken lenger?

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her