En wokrett som dette er både karaktersterk og sunn.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En wokrett som dette er både karaktersterk og sunn.
Lise Finckenhagen, en av landets fremste kokker, har komponert denne retten som du straks forstår erstatter all mulig gatekjøkkenmat. Du lager den hjemme på 15 minutter.
Du kan selvsagt bruke annen type kjøtt. Den virkelige smaksforsterkeren her er den svarte bønne-sausen.
Å tilberede grønnsaker i wok er både raskt, sunt og billig. Putt i det du liker best, og tilsett litt fisk, skalldyr eller kjøtt.
Nudler smaker deilig, og med alle de godsakene som står i oppskriften har du en rask hverdagsrett.
Svin på kinesisk vis er en ytterst god kombinasjon. Ingrediensene har du enten allerede eller så får du kjøpt dem i nærmeste butikk.
Kylling er som skapt for wok. Resultatet blir nemlig nærmest garantert saftig og lekkert, det være seg uansett om du er en habil woker eller nybegynner. Her er oppskriften.
Pad thai - en av Thailands nasjonalretter, og kanskje en av de mest kjente rettene fra Smilets land? Vår pad thai er laget med strimlet svinekjøtt, risnudler og klassiske thailandske smaker.
Blomsterkålen er en krysning av grønnkål og rosenkål. Med denne smaksrike kinesiske wokretten kan kommer alle rundt bordet til å juble.
Med rester fra julematen og ferdig kraft fra butikk eller fryser lager du ramen raskt.
Dette er en grillrett som både store og små vil sette pris på. Kalkunbrystet blir saftig og mørt.
Spennende vårruller med lammekjøttdeig, inspirert av vietnamesiske smaker.
I denne woken får kyllingkjøttet selskap av spenstige grønnsaker og mange gode smaker fra bl.a. hvitløk og ingefær. Her serverer vi nudler til i stedet for ris.