Skjær skinke i strimler. Stek skinken i litt olje over høy varme i en wok eller tykkbunnet stekepanne i 10 sekunder.
Del opp grønnsakene i biter, ha dem i pannen og stek videre i noen minutter. Vend blandingen underveis.
Rør inn nudlene og ha på chilipulver.
Tips:
Her kan du godt bruke det du har tilgjengelig av rester som kjøttkaker, medisterkaker, pølse, biff eller annet kjøtt. Men også fisk eller vegetariske alternativer som tofu.
Lag et tomrom i midten av blandingen og knekk eggene oppi. Rør rundt til eggene begynner å bli ferdig eggerøre. Vend det inn i nudelblandingen.
Flere oppskrifter på nudelretter finner du her
Her kan du lese om hvor viktige nudlere er i det japanske kjøkken
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig