Skjær kyllingfilet i strimler, og tørk den godt av.
Skjær også grønnsaker (type og mengde etter ønske) i strimler eller terninger. Sett på vann til nudlene.
Varm litt olje i en wok, og brun kyllingen i oljen, sammen med hvitløk og chili - ha gjerne litt soyasaus på helt på slutten av stekingen. Når kyllingen er blitt fint lysebrun, ta den ut av woken(pass på steketiden, den blir fort tørr!), og ha litt mer olje i woken etter behov.
Surr så grønnsakene kjapt i woken, slik at de beholder fargen og sprøheten. Når vannet til nudlene koker, ha de i, og kok dem i 2-3 min UTEN (!) å ha i krydderposen.
Når grønnsakene er ferdigstekt, ha kyllingen i sammen med grønnsakene, sil vannet av nudlene og ha de også oppi woken sammen med resten. (Skru ned varmen!) Surr alt godt sammen, og ha i en god dæsj med Oyster Sauce, Sweet Chili Sauce og litt soyasaus og vend alt godt sammen.
Har du et favorittkrydder med litt "kick" i, kan du gjerne ha dette i også. Sett gjerne woken rett på bordet, slik at man kan ta så mye man selv ønsker. Serveres med godt å drikke til, og spises med pinner.
Her finner du mange oppskrifter med wok
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du vært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev