Ramenkraft:
Varm olje i stekepanne og stek finhakket løk og hvitløk mykt. Gjenta med sjampinjong i skiver. Ha løk og sopp i en gryte. Kok ut pannen med litt soyasaus og vann og ha i gryta sammen med kraft og vann samt laurbærblad. Kok opp og la trekke i 30 minutter. Smak til med salt, pepper og sesamolje. Hold varm.
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Kok egg til smilende. Del i to.
Varm opp ribberester og skjær den i tynne skiver.
Finhakk vårløk.
Forvarm 4 suppeskåler i stekeovnen.
Servering:
Fordel nudler i suppeskålene. Sil kraften over nudlene. Dryss over vårløk og stekt løk. Legg ribbebitene og halve egg oppå og server umiddelbart.
Her finner du veldig mange wokretter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig