Med mager kylling som ingrediens lager du et lett wokmåltid som både frister og samtidig smaker veldig godt.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Med mager kylling som ingrediens lager du et lett wokmåltid som både frister og samtidig smaker veldig godt.
I denne wokretten passer alle typer fisk som torsk, sei, hyse, ørret eller laks. Dertil hører masse deilige grønnsaker.
Gjør noe nytt og spennende med laksen som i denne saftige og lettvinte wokretten. Laks er nemlig perfekt å woke sammen med litt chili hvis du ønsker.
Hvalkjøtt er utrolig anvendelig og helt supert å bruke i asiatiskinspirerte retter som eksempelvis i en deilig wok som denne.
En biffkarri som får fart på smaksløkene og som du garantert kommer til å lage flere ganger.
Kylling er for alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende og lettlaget.
Kveite passer godt i woken siden det er en fast og fin fisk. Bruk de grønnsakene du liker og server med ris.
Lag en soppgryte med sukkererter helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.
Dan dan-nudler er en av de aller beste kinesiske street-food rettene. Karamellisert og sprøstekt svinekjøtt bader i en sterk og fyldig chilisaus sammen med ferske eggnudler.
Denne wokpannen kan også lages med rester av kylling eller fisk og slitne grønnsaker fra grønnsaksskuffen.
Bambusskudd og kylling sammen med masse deilige grønnsaker, står som basis for den smakfulle retten.
Med marinert kylling, masse grønnsaker og en sur-søt marinade, som du lager selv, har du alt klart for en deilig wokmiddag.
Oppskrifter på raske wokretter som denne er perfekte på travle hverdager. Denne kinesiskinspirerte retten lages på null tid.
Finn frem woken og tryll frem denne lekre og smakfulle retten med kylling og grønnsaker og med hjemmelaget saus til.
Svinekjøtt tåler mye smak. I denne oppskriften er det japansk inspirasjon i form av teryiaki som finnes i dagligvarebutikker som ferdigsaus.
Med kylling som ingrediens og en deilig saus lager du et lett wokmåltid som både frister og samtidig smaker veldig godt.
Denne retten kan du lage i en god gammeldags jernpanne hvis du ikke har en wokpanne. Uansett blir det et deilig måltid hvis du følger vår oppskrift.
Kai eller Gai Med Ma Muang er navnet på thairetten som har gitt inspirasjon til denne oppskriften. Den er med kylling, cashewnøtter, paprika, løk og chili